PEETERS-FRANSEN

Contactgegevens PEETERS-FRANSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS-FRANSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS-FRANSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOKERIJSTRAAT 85; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33833631 (+32-33833631) 33833631 (+32-33833631)

Fax (fax): +32 (65) 719-78-62 +32 (65) 719-78-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS-FRANSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS-FRANSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS-FRANSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS-FRANSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS-FRANSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS-FRANSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS-FRANSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS-FRANSEN
Products information PEETERS-FRANSEN

BTW identificatienummer (tax): BE02569122314
Ondernemingsnummer: 6587646484
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Préparation de terrain.. Activités: Transport Domestique,Transport International.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS-FRANSEN
(Get full report from official database of BE for PEETERS-FRANSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS-FRANSEN
Addition kinds of activities for PEETERS-FRANSEN

28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
51490306. Moutextract | Malt extract
51810000. Bier en aal | Beer and ale
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company

Werken bij PEETERS-FRANSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS-FRANSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS-FRANSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS-FRANSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

 • Operator inpak voeding GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

 • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

 • Junior accountant (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

 • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DC - HESTIA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

 • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

 • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

Zoek naar antwoorden van PEETERS-FRANSEN in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS-FRANSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS-FRANSEN. Laat een reactie achter voor PEETERS-FRANSEN. PEETERS-FRANSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS-FRANSEN. Leave a respond for PEETERS-FRANSEN. PEETERS-FRANSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS-FRANSEN op de google maps. Adres en contacten PEETERS-FRANSEN
Location of PEETERS-FRANSEN on the google maps. Address and contacts of PEETERS-FRANSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS-FRANSEN PEETERS-FRANSEN: INFOBIT COMPUTERS | DEVOKON | RODEBORG | MIREILLE WEEKERS | NADINE CIELNIASZEK

Other related companies as PEETERS-FRANSEN: INFOBIT COMPUTERS | DEVOKON | RODEBORG | MIREILLE WEEKERS | NADINE CIELNIASZEK

PEETERS-FRANSEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS-FRANSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569122314. Het bedrijf PEETERS-FRANSEN bevindt zich op het adres: STOKERIJSTRAAT 85; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain.. Activités: Transport Domestique,Transport International..
De hoofdactiviteit van PEETERS-FRANSEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS-FRANSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS-FRANSEN, openstaande posities, locatie van PEETERS-FRANSEN op de kaart.

PEETERS-FRANSEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS-FRANSEN, company assigned to the tax number BE02569122314. The company PEETERS-FRANSEN is located at the address: STOKERIJSTRAAT 85; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Transports routiers de marchandises. List of products are Activités: Préparation de terrain.. Activités: Transport Domestique,Transport International..
The main activity of PEETERS-FRANSEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS-FRANSEN is not available. You also can look at reviews of PEETERS-FRANSEN, open positions, location of PEETERS-FRANSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS-FRANSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS-FRANSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS-FRANSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS-FRANSEN, employees, financial statistics.