ANDRE GREGOIRE

Contactgegevens ANDRE GREGOIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE GREGOIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE GREGOIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 6; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81855211 (+32-81855211) 81855211 (+32-81855211)

Fax (fax): +32 (4) 247-79-33 +32 (4) 247-79-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE GREGOIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE GREGOIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE GREGOIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE GREGOIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE GREGOIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE GREGOIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE GREGOIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE GREGOIRE
Products information ANDRE GREGOIRE

BTW identificatienummer (tax): BE02926727294
Ondernemingsnummer: 1221374511
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Préparation de terrain.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE GREGOIRE
(Get full report from official database of BE for ANDRE GREGOIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE GREGOIRE
Addition kinds of activities for ANDRE GREGOIRE

233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
28650207. Fenol, gealkyleerd en cumeen | Phenol, alkylated and cumene
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine
82990103. Bloemenarrangement instructie | Floral arrangement instruction
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government

Werken bij ANDRE GREGOIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE GREGOIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE GREGOIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE GREGOIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

 • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • Stockbeheerder (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

  Regio: VOORDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

  Regio: MAARKEDAL

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

 • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: HEVADEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

 • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Flexijob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ANDRE GREGOIRE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE GREGOIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE GREGOIRE. Laat een reactie achter voor ANDRE GREGOIRE. ANDRE GREGOIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE GREGOIRE. Leave a respond for ANDRE GREGOIRE. ANDRE GREGOIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE GREGOIRE op de google maps. Adres en contacten ANDRE GREGOIRE
Location of ANDRE GREGOIRE on the google maps. Address and contacts of ANDRE GREGOIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE GREGOIRE ANDRE GREGOIRE: SYLV?RE VAN VAERENBERGH | SHOPWELL | Laroy Ronny | VAN EECKHAUTTE E | POLICE F?D?RALE

Other related companies as ANDRE GREGOIRE: SYLV?RE VAN VAERENBERGH | SHOPWELL | Laroy Ronny | VAN EECKHAUTTE E | POLICE F?D?RALE

ANDRE GREGOIRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE GREGOIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02926727294. Het bedrijf ANDRE GREGOIRE bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 6; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van ANDRE GREGOIRE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE GREGOIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE GREGOIRE, openstaande posities, locatie van ANDRE GREGOIRE op de kaart.

ANDRE GREGOIRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE GREGOIRE, company assigned to the tax number BE02926727294. The company ANDRE GREGOIRE is located at the address: RUE DU MOULIN 6; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Activités: Préparation de terrain.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of ANDRE GREGOIRE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE GREGOIRE is not available. You also can look at reviews of ANDRE GREGOIRE, open positions, location of ANDRE GREGOIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE GREGOIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE GREGOIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE GREGOIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE GREGOIRE, employees, financial statistics.