HUBERT GEERITS

Contactgegevens HUBERT GEERITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT GEERITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT GEERITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREMSTRAAT 12; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 89855976 (+32-89855976) 89855976 (+32-89855976)

Fax (fax): +32 (14) 961-72-69 +32 (14) 961-72-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT GEERITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT GEERITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT GEERITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT GEERITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT GEERITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT GEERITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT GEERITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT GEERITS
Products information HUBERT GEERITS

BTW identificatienummer (tax): BE06841979980
Ondernemingsnummer: 3263458251
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT GEERITS
(Get full report from official database of BE for HUBERT GEERITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT GEERITS
Addition kinds of activities for HUBERT GEERITS

15419910. Staalbouw | Steel building construction
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
30690301. Schorten, gevulcaniseerde of rubberen stof | Aprons, vulcanized rubbed or rubberized fabric
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
44499901. Lake (vracht) vervoer, behalve op de grote meren | Lake (freight) transportation, except on the great lakes
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution
95320402. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, staatsregering | Urban and community development, state government

Werken bij HUBERT GEERITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT GEERITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT GEERITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT GEERITS. Looking for open vacancies in other companies

 • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

 • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

 • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

 • Operator 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

  Type: Vaste Job

  Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

 • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Vaste Job

  Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

 • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

 • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

 • kelner(in) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MUB'ART

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van HUBERT GEERITS in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT GEERITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT GEERITS. Laat een reactie achter voor HUBERT GEERITS. HUBERT GEERITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT GEERITS. Leave a respond for HUBERT GEERITS. HUBERT GEERITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT GEERITS op de google maps. Adres en contacten HUBERT GEERITS
Location of HUBERT GEERITS on the google maps. Address and contacts of HUBERT GEERITS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT GEERITS HUBERT GEERITS: Chabema-Van Der Cruyssen gebr BVBA | E.D.S. | Coin des Collines (Le) | STROOBANT J EMBALLAGES | PHARMACIE DU VERT CHEMIN

Other related companies as HUBERT GEERITS: Chabema-Van Der Cruyssen gebr BVBA | E.D.S. | Coin des Collines (Le) | STROOBANT J EMBALLAGES | PHARMACIE DU VERT CHEMIN

HUBERT GEERITS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT GEERITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06841979980. Het bedrijf HUBERT GEERITS bevindt zich op het adres: BREMSTRAAT 12; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 166,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van HUBERT GEERITS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT GEERITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT GEERITS, openstaande posities, locatie van HUBERT GEERITS op de kaart.

HUBERT GEERITS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT GEERITS, company assigned to the tax number BE06841979980. The company HUBERT GEERITS is located at the address: BREMSTRAAT 12; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 166,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
The main activity of HUBERT GEERITS is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT GEERITS is not available. You also can look at reviews of HUBERT GEERITS, open positions, location of HUBERT GEERITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT GEERITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT GEERITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT GEERITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT GEERITS, employees, financial statistics.