FRANS CEULEMANS & CO

Contactgegevens FRANS CEULEMANS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS CEULEMANS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS CEULEMANS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSESTEENWEG 57; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34822031 (+32-34822031) 34822031 (+32-34822031)

Fax (fax): +32 (86) 399-63-77 +32 (86) 399-63-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS CEULEMANS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS CEULEMANS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS CEULEMANS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS CEULEMANS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS CEULEMANS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS CEULEMANS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS CEULEMANS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS CEULEMANS & CO
Products information FRANS CEULEMANS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE04847412109
Ondernemingsnummer: 3608978271
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS CEULEMANS & CO
(Get full report from official database of BE for FRANS CEULEMANS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS CEULEMANS & CO
Addition kinds of activities for FRANS CEULEMANS & CO

23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
82310303. Uitleenbibliotheek | Lending library

Werken bij FRANS CEULEMANS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS CEULEMANS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS CEULEMANS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS CEULEMANS & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

 • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

 • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

 • Lasser (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

 • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

 • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

 • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

 • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: VAN SINAY

  Type: Vaste Job

  Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

 • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

 • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van FRANS CEULEMANS & CO in sociale netwerken
Look for responds of FRANS CEULEMANS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS CEULEMANS & CO. Laat een reactie achter voor FRANS CEULEMANS & CO. FRANS CEULEMANS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS CEULEMANS & CO. Leave a respond for FRANS CEULEMANS & CO. FRANS CEULEMANS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS CEULEMANS & CO op de google maps. Adres en contacten FRANS CEULEMANS & CO
Location of FRANS CEULEMANS & CO on the google maps. Address and contacts of FRANS CEULEMANS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS CEULEMANS & CO FRANS CEULEMANS & CO: Dhaen R | VANHAEREN G | WONG'S GARDEN | VIERSTRAETE | M. DEBONNAIRE

Other related companies as FRANS CEULEMANS & CO: Dhaen R | VANHAEREN G | WONG'S GARDEN | VIERSTRAETE | M. DEBONNAIRE

FRANS CEULEMANS & CO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS CEULEMANS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04847412109. Het bedrijf FRANS CEULEMANS & CO bevindt zich op het adres: LIERSESTEENWEG 57; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van FRANS CEULEMANS & CO is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS CEULEMANS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS CEULEMANS & CO, openstaande posities, locatie van FRANS CEULEMANS & CO op de kaart.

FRANS CEULEMANS & CO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS CEULEMANS & CO, company assigned to the tax number BE04847412109. The company FRANS CEULEMANS & CO is located at the address: LIERSESTEENWEG 57; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain..
The main activity of FRANS CEULEMANS & CO is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS CEULEMANS & CO is not available. You also can look at reviews of FRANS CEULEMANS & CO, open positions, location of FRANS CEULEMANS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS CEULEMANS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS CEULEMANS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS CEULEMANS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS CEULEMANS & CO, employees, financial statistics.