CEULEMANS LOONWERKEN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CEULEMANS LOONWERKEN
Private companiesWater Transportation • CEULEMANS LOONWERKEN

Contactgegevens CEULEMANS LOONWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEULEMANS LOONWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEULEMANS LOONWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERLAARBAAN 285 B; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15320269 (+32-15320269) 15320269 (+32-15320269)

Fax (fax): +32 (13) 351-89-58 +32 (13) 351-89-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEULEMANS LOONWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEULEMANS LOONWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEULEMANS LOONWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEULEMANS LOONWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEULEMANS LOONWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEULEMANS LOONWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEULEMANS LOONWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEULEMANS LOONWERKEN
Products information CEULEMANS LOONWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01703948974
Ondernemingsnummer: 7377014160
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEULEMANS LOONWERKEN
(Get full report from official database of BE for CEULEMANS LOONWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEULEMANS LOONWERKEN
Addition kinds of activities for CEULEMANS LOONWERKEN

395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
15220104. Slaapzaalbouw | Dormitory construction
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
20999912. Pindakaas | Peanut butter
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
38260300. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center

Werken bij CEULEMANS LOONWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEULEMANS LOONWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEULEMANS LOONWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEULEMANS LOONWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • keukenhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

 • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

 • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

  Type: Studentenjob

  Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

 • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

 • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: VANDAPOWER

  Type: Vaste Job

  Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

 • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: DEPOT 30

  Type: Vaste Job

  Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

 • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

 • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

  Type: Werfreserve

  Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van CEULEMANS LOONWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of CEULEMANS LOONWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEULEMANS LOONWERKEN. Laat een reactie achter voor CEULEMANS LOONWERKEN. CEULEMANS LOONWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEULEMANS LOONWERKEN. Leave a respond for CEULEMANS LOONWERKEN. CEULEMANS LOONWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEULEMANS LOONWERKEN op de google maps. Adres en contacten CEULEMANS LOONWERKEN
Location of CEULEMANS LOONWERKEN on the google maps. Address and contacts of CEULEMANS LOONWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CEULEMANS LOONWERKEN CEULEMANS LOONWERKEN: De Wilde J | JUPOTOURS | Meridienne sa (La) SA | GOURDIN J.B. | Palm (De)

Other related companies as CEULEMANS LOONWERKEN: De Wilde J | JUPOTOURS | Meridienne sa (La) SA | GOURDIN J.B. | Palm (De)

CEULEMANS LOONWERKEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CEULEMANS LOONWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01703948974. Het bedrijf CEULEMANS LOONWERKEN bevindt zich op het adres: BERLAARBAAN 285 B; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 521,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van CEULEMANS LOONWERKEN is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEULEMANS LOONWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEULEMANS LOONWERKEN, openstaande posities, locatie van CEULEMANS LOONWERKEN op de kaart.

CEULEMANS LOONWERKEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CEULEMANS LOONWERKEN, company assigned to the tax number BE01703948974. The company CEULEMANS LOONWERKEN is located at the address: BERLAARBAAN 285 B; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 521,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain..
The main activity of CEULEMANS LOONWERKEN is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CEULEMANS LOONWERKEN is not available. You also can look at reviews of CEULEMANS LOONWERKEN, open positions, location of CEULEMANS LOONWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEULEMANS LOONWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEULEMANS LOONWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEULEMANS LOONWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEULEMANS LOONWERKEN, employees, financial statistics.