BOUWMACHINES J LOOS

Contactgegevens BOUWMACHINES J LOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWMACHINES J LOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWMACHINES J LOOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSEBAAN 299; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34824082 (+32-34824082) 34824082 (+32-34824082)

Fax (fax): +32 (53) 767-52-82 +32 (53) 767-52-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWMACHINES J LOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWMACHINES J LOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWMACHINES J LOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWMACHINES J LOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWMACHINES J LOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWMACHINES J LOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWMACHINES J LOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWMACHINES J LOOS
Products information BOUWMACHINES J LOOS

BTW identificatienummer (tax): BE05712585449
Ondernemingsnummer: 2819610595
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Services: Chapes.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Constructions résidentielles spécifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWMACHINES J LOOS
(Get full report from official database of BE for BOUWMACHINES J LOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWMACHINES J LOOS
Addition kinds of activities for BOUWMACHINES J LOOS

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
28139901. Acetyleen | Acetylene
34460301. Hekken of posten, sierijzer of staal | Fences or posts, ornamental iron or steel
35110205. Stoomturbines | Steam turbines
38240117. Water meters | Water meters
38410403. katheters | Catheters
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
80119904. Artsenkantoor, inclusief specialisten | Physicians' office, including specialists

Werken bij BOUWMACHINES J LOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWMACHINES J LOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWMACHINES J LOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWMACHINES J LOOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van BOUWMACHINES J LOOS in sociale netwerken
Look for responds of BOUWMACHINES J LOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWMACHINES J LOOS. Laat een reactie achter voor BOUWMACHINES J LOOS. BOUWMACHINES J LOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWMACHINES J LOOS. Leave a respond for BOUWMACHINES J LOOS. BOUWMACHINES J LOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWMACHINES J LOOS op de google maps. Adres en contacten BOUWMACHINES J LOOS
Location of BOUWMACHINES J LOOS on the google maps. Address and contacts of BOUWMACHINES J LOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWMACHINES J LOOS BOUWMACHINES J LOOS: Celis W | Pub Corn Corbiau | CONCOR | Havelange Y | FE. STAELENS

Other related companies as BOUWMACHINES J LOOS: Celis W | Pub Corn Corbiau | CONCOR | Havelange Y | FE. STAELENS

BOUWMACHINES J LOOS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWMACHINES J LOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05712585449. Het bedrijf BOUWMACHINES J LOOS bevindt zich op het adres: AARSCHOTSEBAAN 299; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Constructions résidentielles spécifiques. Lijst met producten zijn Produits & Services: Chapes..
De hoofdactiviteit van BOUWMACHINES J LOOS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWMACHINES J LOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWMACHINES J LOOS, openstaande posities, locatie van BOUWMACHINES J LOOS op de kaart.

BOUWMACHINES J LOOS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWMACHINES J LOOS, company assigned to the tax number BE05712585449. The company BOUWMACHINES J LOOS is located at the address: AARSCHOTSEBAAN 299; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Constructions résidentielles spécifiques. List of products are Produits & Services: Chapes..
The main activity of BOUWMACHINES J LOOS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWMACHINES J LOOS is not available. You also can look at reviews of BOUWMACHINES J LOOS, open positions, location of BOUWMACHINES J LOOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWMACHINES J LOOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWMACHINES J LOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWMACHINES J LOOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWMACHINES J LOOS, employees, financial statistics.