MISTER FLOOR

Contactgegevens MISTER FLOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MISTER FLOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MISTER FLOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 97/8B; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50391217 (+32-50391217) 50391217 (+32-50391217)

Fax (fax): +32 (19) 117-64-61 +32 (19) 117-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MISTER FLOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MISTER FLOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MISTER FLOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MISTER FLOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MISTER FLOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MISTER FLOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MISTER FLOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MISTER FLOOR
Products information MISTER FLOOR

BTW identificatienummer (tax): BE04290954589
Ondernemingsnummer: 4922393798
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Nettoyage de Tapis.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Blanchisserie,Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MISTER FLOOR
(Get full report from official database of BE for MISTER FLOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MISTER FLOOR
Addition kinds of activities for MISTER FLOOR

7382. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
251201. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
327400. Limoen | Lime
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
14799900. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.

Werken bij MISTER FLOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MISTER FLOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MISTER FLOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MISTER FLOOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

 • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

 • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

 • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MOVIMENTO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

 • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

 • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van MISTER FLOOR in sociale netwerken
Look for responds of MISTER FLOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MISTER FLOOR. Laat een reactie achter voor MISTER FLOOR. MISTER FLOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MISTER FLOOR. Leave a respond for MISTER FLOOR. MISTER FLOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MISTER FLOOR op de google maps. Adres en contacten MISTER FLOOR
Location of MISTER FLOOR on the google maps. Address and contacts of MISTER FLOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come MISTER FLOOR MISTER FLOOR: Mosselmans P | SOS Enfants Abandonnés | Maro | El茅gance au f茅minin (L') | BART MOONS

Other related companies as MISTER FLOOR: Mosselmans P | SOS Enfants Abandonnés | Maro | El茅gance au f茅minin (L') | BART MOONS

MISTER FLOOR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MISTER FLOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04290954589. Het bedrijf MISTER FLOOR bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 97/8B; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 762,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Blanchisserie,Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis..
De hoofdactiviteit van MISTER FLOOR is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MISTER FLOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MISTER FLOOR, openstaande posities, locatie van MISTER FLOOR op de kaart.

MISTER FLOOR is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MISTER FLOOR, company assigned to the tax number BE04290954589. The company MISTER FLOOR is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 97/8B; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 762,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Blanchisserie,Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis..
The main activity of MISTER FLOOR is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MISTER FLOOR is not available. You also can look at reviews of MISTER FLOOR, open positions, location of MISTER FLOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MISTER FLOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MISTER FLOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MISTER FLOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MISTER FLOOR, employees, financial statistics.