WERKHUIZ & LOGIST

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • WERKHUIZ & LOGIST
Private companiesTransportation Services • WERKHUIZ & LOGIST

Contactgegevens WERKHUIZ & LOGIST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZ & LOGIST: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZ & LOGIST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTIEPARK-WEST 55; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37660234 (+32-37660234) 37660234 (+32-37660234)

Fax (fax): +32 (83) 165-46-58 +32 (83) 165-46-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZ & LOGIST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZ & LOGIST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZ & LOGIST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZ & LOGIST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZ & LOGIST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZ & LOGIST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZ & LOGIST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZ & LOGIST
Products information WERKHUIZ & LOGIST

BTW identificatienummer (tax): BE09073303222
Ondernemingsnummer: 5033355712
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 764,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZ & LOGIST
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZ & LOGIST)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZ & LOGIST
Addition kinds of activities for WERKHUIZ & LOGIST

519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
30890304. Deuren, vouwen: kunststof of kunststof bekleed stof | Doors, folding: plastics or plastics coated fabric
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental

Werken bij WERKHUIZ & LOGIST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZ & LOGIST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZ & LOGIST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZ & LOGIST. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

 • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

 • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

 • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ABCIS

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

 • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

 • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

 • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

 • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

 • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DELY MARC

  Type: Flexijob

  prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZ & LOGIST in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZ & LOGIST in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZ & LOGIST. Laat een reactie achter voor WERKHUIZ & LOGIST. WERKHUIZ & LOGIST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZ & LOGIST. Leave a respond for WERKHUIZ & LOGIST. WERKHUIZ & LOGIST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZ & LOGIST op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZ & LOGIST
Location of WERKHUIZ & LOGIST on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZ & LOGIST

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZ & LOGIST WERKHUIZ & LOGIST: FABIENNE VANDERMEST | GHISLAIN DEROUX | ANDRE VERSTRAETEN | JACQUES FRISON | Mezzanine (Les Soirées de la)

Other related companies as WERKHUIZ & LOGIST: FABIENNE VANDERMEST | GHISLAIN DEROUX | ANDRE VERSTRAETEN | JACQUES FRISON | Mezzanine (Les Soirées de la)

WERKHUIZ & LOGIST is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZ & LOGIST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09073303222. Het bedrijf WERKHUIZ & LOGIST bevindt zich op het adres: INDUSTIEPARK-WEST 55; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 764,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
De hoofdactiviteit van WERKHUIZ & LOGIST is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZ & LOGIST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZ & LOGIST, openstaande posities, locatie van WERKHUIZ & LOGIST op de kaart.

WERKHUIZ & LOGIST is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZ & LOGIST, company assigned to the tax number BE09073303222. The company WERKHUIZ & LOGIST is located at the address: INDUSTIEPARK-WEST 55; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 764,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
The main activity of WERKHUIZ & LOGIST is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZ & LOGIST is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZ & LOGIST, open positions, location of WERKHUIZ & LOGIST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZ & LOGIST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZ & LOGIST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZ & LOGIST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZ & LOGIST, employees, financial statistics.