Mezzanine (Les Soirées de la)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Mezzanine (Les Soirées de la)
Private companiesTransportation Services • Mezzanine (Les Soirées de la)

Contactgegevens Mezzanine (Les Soirées de la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mezzanine (Les Soirées de la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mezzanine (Les Soirées de la)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de La Hulpe 51-53; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 660 67 75 (+32-02 660 67 75) 02 660 67 75 (+32-02 660 67 75)

Fax (fax): 02 657 18 84 (+32-02 657 18 84) 02 657 18 84 (+32-02 657 18 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mezzanine (Les Soirées de la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mezzanine (Les Soirées de la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mezzanine (Les Soirées de la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mezzanine (Les Soirées de la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mezzanine (Les Soirées de la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mezzanine (Les Soirées de la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mezzanine (Les Soirées de la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mezzanine (Les Soirées de la)
Products information Mezzanine (Les Soirées de la)

BTW identificatienummer (tax): BE08572601318
Ondernemingsnummer: 9235900878
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Restaurants

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mezzanine (Les Soirées de la)
(Get full report from official database of BE for Mezzanine (Les Soirées de la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mezzanine (Les Soirées de la)
Addition kinds of activities for Mezzanine (Les Soirées de la)

367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
20260207. Potkaas | Pot cheese
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
50929901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden | Arts and crafts equipment and supplies
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec

Werken bij Mezzanine (Les Soirées de la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mezzanine (Les Soirées de la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mezzanine (Les Soirées de la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mezzanine (Les Soirées de la). Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Mezzanine (Les Soirées de la) in sociale netwerken
Look for responds of Mezzanine (Les Soirées de la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mezzanine (Les Soirées de la). Laat een reactie achter voor Mezzanine (Les Soirées de la). Mezzanine (Les Soirées de la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mezzanine (Les Soirées de la). Leave a respond for Mezzanine (Les Soirées de la). Mezzanine (Les Soirées de la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mezzanine (Les Soirées de la) op de google maps. Adres en contacten Mezzanine (Les Soirées de la)
Location of Mezzanine (Les Soirées de la) on the google maps. Address and contacts of Mezzanine (Les Soirées de la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mezzanine (Les Soirées de la) Mezzanine (Les Soirées de la): Boulangerie Pâtisserie du Nord SPRL | LILIANE CARLIER | Degryse Fran?ois BVBA | EURODENTAL 92 | J&M61

Other related companies as Mezzanine (Les Soirées de la): Boulangerie Pâtisserie du Nord SPRL | LILIANE CARLIER | Degryse Fran?ois BVBA | EURODENTAL 92 | J&M61

Mezzanine (Les Soirées de la) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mezzanine (Les Soirées de la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08572601318. Het bedrijf Mezzanine (Les Soirées de la) bevindt zich op het adres: Chaussée de La Hulpe 51-53; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Mezzanine (Les Soirées de la) is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mezzanine (Les Soirées de la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mezzanine (Les Soirées de la), openstaande posities, locatie van Mezzanine (Les Soirées de la) op de kaart.

Mezzanine (Les Soirées de la) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mezzanine (Les Soirées de la), company assigned to the tax number BE08572601318. The company Mezzanine (Les Soirées de la) is located at the address: Chaussée de La Hulpe 51-53; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Halls - Rental. List of products are Restaurants.
The main activity of Mezzanine (Les Soirées de la) is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mezzanine (Les Soirées de la) is not available. You also can look at reviews of Mezzanine (Les Soirées de la), open positions, location of Mezzanine (Les Soirées de la) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mezzanine (Les Soirées de la), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mezzanine (Les Soirées de la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mezzanine (Les Soirées de la), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mezzanine (Les Soirées de la), employees, financial statistics.