VRANCKX

Contactgegevens VRANCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRANCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRANCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 287; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27598796 (+32-27598796) 27598796 (+32-27598796)

Fax (fax): +32 (13) 315-75-44 +32 (13) 315-75-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRANCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRANCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRANCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRANCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRANCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRANCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRANCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRANCKX
Products information VRANCKX

BTW identificatienummer (tax): BE08673950195
Ondernemingsnummer: 5620574951
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRANCKX
(Get full report from official database of BE for VRANCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRANCKX
Addition kinds of activities for VRANCKX

807199. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
86410202. Universiteitsklub | University club

Werken bij VRANCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRANCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRANCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRANCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Afvalophaler (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

 • Sanitair adviseur (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

 • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

 • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

 • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

 • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Vaste Job

  Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van VRANCKX in sociale netwerken
Look for responds of VRANCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRANCKX. Laat een reactie achter voor VRANCKX. VRANCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRANCKX. Leave a respond for VRANCKX. VRANCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRANCKX op de google maps. Adres en contacten VRANCKX
Location of VRANCKX on the google maps. Address and contacts of VRANCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come VRANCKX VRANCKX: JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN | KESSELS | WIT-GELE KRUIS | STUBBE | Athena Consultants

Other related companies as VRANCKX: JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN | KESSELS | WIT-GELE KRUIS | STUBBE | Athena Consultants

VRANCKX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRANCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08673950195. Het bedrijf VRANCKX bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 287; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van VRANCKX is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRANCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRANCKX, openstaande posities, locatie van VRANCKX op de kaart.

VRANCKX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRANCKX, company assigned to the tax number BE08673950195. The company VRANCKX is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 287; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of VRANCKX is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VRANCKX is not available. You also can look at reviews of VRANCKX, open positions, location of VRANCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRANCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRANCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRANCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRANCKX, employees, financial statistics.