Athena Consultants

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Athena Consultants
Private companiesFurniture and Fixtures • Athena Consultants

Contactgegevens Athena Consultants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Athena Consultants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Athena Consultants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): St. Elisabethstraat 38, Antwerpen, 2060, België

Telefoon (phone): 32-75-96.04.93 32-75-96.04.93

Fax (fax): 32-3-605.10.56 32-3-605.10.56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Athena Consultants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Athena Consultants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Athena Consultants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Athena Consultants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Athena Consultants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Athena Consultants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Athena Consultants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Athena Consultants
Products information Athena Consultants

BTW identificatienummer (tax): BE03743560791
Ondernemingsnummer: 3424682617
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Athena Consultants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Athena Consultants
(Get full report from official database of BE for Athena Consultants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Athena Consultants
Addition kinds of activities for Athena Consultants

3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
01120000. Rijst | Rice
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment

Werken bij Athena Consultants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Athena Consultants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Athena Consultants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Athena Consultants. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van Athena Consultants in sociale netwerken
Look for responds of Athena Consultants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Athena Consultants. Laat een reactie achter voor Athena Consultants. Athena Consultants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Athena Consultants. Leave a respond for Athena Consultants. Athena Consultants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Athena Consultants op de google maps. Adres en contacten Athena Consultants
Location of Athena Consultants on the google maps. Address and contacts of Athena Consultants

Andere gerelateerde bedrijven als come Athena Consultants Athena Consultants: Andro Parts | Obsis | Gazziano Antonio | J. LAMBINET | A.D.C. NV

Other related companies as Athena Consultants: Andro Parts | Obsis | Gazziano Antonio | J. LAMBINET | A.D.C. NV

Athena Consultants is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Athena Consultants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03743560791. Het bedrijf Athena Consultants bevindt zich op het adres: St. Elisabethstraat 38, Antwerpen, 2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Athena Consultants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Athena Consultants is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Athena Consultants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Athena Consultants, openstaande posities, locatie van Athena Consultants op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Athena Consultants is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Athena Consultants, company assigned to the tax number BE03743560791. The company Athena Consultants is located at the address: St. Elisabethstraat 38, Antwerpen, 2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Athena Consultants were not found.
The main activity of Athena Consultants is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Athena Consultants is not available. You also can look at reviews of Athena Consultants, open positions, location of Athena Consultants on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Athena Consultants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Athena Consultants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Athena Consultants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Athena Consultants, employees, financial statistics.