VERHEYE

Contactgegevens VERHEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMKORSTRAAT 8; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50545178 (+32-50545178) 50545178 (+32-50545178)

Fax (fax): +32 (3) 439-34-15 +32 (3) 439-34-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHEYE
Products information VERHEYE

BTW identificatienummer (tax): BE04332702636
Ondernemingsnummer: 9701446533
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VERHEYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHEYE
(Get full report from official database of BE for VERHEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHEYE
Addition kinds of activities for VERHEYE

349299. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
358100. Automatische automaten | Automatic vending machines
504701. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
922399. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec
23939900. Textile bags, nec | Textile bags, nec
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised

Werken bij VERHEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van VERHEYE in sociale netwerken
Look for responds of VERHEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHEYE. Laat een reactie achter voor VERHEYE. VERHEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHEYE. Leave a respond for VERHEYE. VERHEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHEYE op de google maps. Adres en contacten VERHEYE
Location of VERHEYE on the google maps. Address and contacts of VERHEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHEYE VERHEYE: Immo-Bauwens | PLUMKA | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | J M L Studio SPRL | Baguettes Magiques (Les)

Other related companies as VERHEYE: Immo-Bauwens | PLUMKA | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | J M L Studio SPRL | Baguettes Magiques (Les)

VERHEYE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332702636. Het bedrijf VERHEYE bevindt zich op het adres: BOOMKORSTRAAT 8; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in VERHEYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHEYE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHEYE, openstaande posities, locatie van VERHEYE op de kaart.

VERHEYE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHEYE, company assigned to the tax number BE04332702636. The company VERHEYE is located at the address: BOOMKORSTRAAT 8; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in VERHEYE were not found.
The main activity of VERHEYE is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHEYE is not available. You also can look at reviews of VERHEYE, open positions, location of VERHEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHEYE, employees, financial statistics.