VAN VLIERBERGHE

Contactgegevens VAN VLIERBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN VLIERBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN VLIERBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENHOEKSTRAAT 7; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37734852 (+32-37734852) 37734852 (+32-37734852)

Fax (fax): +32 (83) 293-14-87 +32 (83) 293-14-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN VLIERBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN VLIERBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN VLIERBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN VLIERBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN VLIERBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN VLIERBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN VLIERBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN VLIERBERGHE
Products information VAN VLIERBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE01758605957
Ondernemingsnummer: 7061431884
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VAN VLIERBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN VLIERBERGHE
(Get full report from official database of BE for VAN VLIERBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN VLIERBERGHE
Addition kinds of activities for VAN VLIERBERGHE

4432. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
58130201. Cabaret | Cabaret
73891000. Telefoondiensten | Telephone services
79991002. Luchtvertoningen | Air shows

Werken bij VAN VLIERBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN VLIERBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN VLIERBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN VLIERBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/losser in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

 • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • Mechanieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

 • Jobstudent Bakkerij (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

 • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

 • Production engineer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

 • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

 • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van VAN VLIERBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of VAN VLIERBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN VLIERBERGHE. Laat een reactie achter voor VAN VLIERBERGHE. VAN VLIERBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN VLIERBERGHE. Leave a respond for VAN VLIERBERGHE. VAN VLIERBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN VLIERBERGHE op de google maps. Adres en contacten VAN VLIERBERGHE
Location of VAN VLIERBERGHE on the google maps. Address and contacts of VAN VLIERBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN VLIERBERGHE VAN VLIERBERGHE: BEGRAFENISSEN ROSIER | DAMART | Immunosource BVBA | HUIS BEREPOOTJE | AUTOSTUK DE BONDT

Other related companies as VAN VLIERBERGHE: BEGRAFENISSEN ROSIER | DAMART | Immunosource BVBA | HUIS BEREPOOTJE | AUTOSTUK DE BONDT

VAN VLIERBERGHE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN VLIERBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758605957. Het bedrijf VAN VLIERBERGHE bevindt zich op het adres: MOLENHOEKSTRAAT 7; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in VAN VLIERBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN VLIERBERGHE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN VLIERBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN VLIERBERGHE, openstaande posities, locatie van VAN VLIERBERGHE op de kaart.

VAN VLIERBERGHE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN VLIERBERGHE, company assigned to the tax number BE01758605957. The company VAN VLIERBERGHE is located at the address: MOLENHOEKSTRAAT 7; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in VAN VLIERBERGHE were not found.
The main activity of VAN VLIERBERGHE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN VLIERBERGHE is not available. You also can look at reviews of VAN VLIERBERGHE, open positions, location of VAN VLIERBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN VLIERBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN VLIERBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN VLIERBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN VLIERBERGHE, employees, financial statistics.