VAN GASTEL

Contactgegevens VAN GASTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GASTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GASTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOSENDAALSEBAAN 1; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36666405 (+32-36666405) 36666405 (+32-36666405)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GASTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GASTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GASTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GASTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GASTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GASTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GASTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GASTEL
Products information VAN GASTEL

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VAN GASTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GASTEL
(Get full report from official database of BE for VAN GASTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GASTEL
Addition kinds of activities for VAN GASTEL

20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
35790103. Enveloppen vul-, afdichtings- en adresseringsmachines | Envelope stuffing, sealing, and addressing machines
51499911. Broodmengsels | Breading mixes

Werken bij VAN GASTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GASTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GASTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GASTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

 • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

 • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

 • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

 • Monteur (ATTENRODE)

  Regio: ATTENRODE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

 • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

 • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KIDDY DREAMS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

 • Dierenarts m/v (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: FlexVet B.V.

  Type: Flexijob

  Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van VAN GASTEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN GASTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GASTEL. Laat een reactie achter voor VAN GASTEL. VAN GASTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GASTEL. Leave a respond for VAN GASTEL. VAN GASTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GASTEL op de google maps. Adres en contacten VAN GASTEL
Location of VAN GASTEL on the google maps. Address and contacts of VAN GASTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GASTEL VAN GASTEL: Van Eeckhout NV | Belux Conseil | SHEPPARD MOSCOW | BOON | AUDENAERT ANDRE

Other related companies as VAN GASTEL: Van Eeckhout NV | Belux Conseil | SHEPPARD MOSCOW | BOON | AUDENAERT ANDRE

VAN GASTEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GASTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf VAN GASTEL bevindt zich op het adres: ROOSENDAALSEBAAN 1; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in VAN GASTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GASTEL is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GASTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GASTEL, openstaande posities, locatie van VAN GASTEL op de kaart.

VAN GASTEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GASTEL, company assigned to the tax number BE03265930175. The company VAN GASTEL is located at the address: ROOSENDAALSEBAAN 1; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in VAN GASTEL were not found.
The main activity of VAN GASTEL is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GASTEL is not available. You also can look at reviews of VAN GASTEL, open positions, location of VAN GASTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GASTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GASTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GASTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GASTEL, employees, financial statistics.