AUDENAERT ANDRE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • AUDENAERT ANDRE

Contactgegevens AUDENAERT ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUDENAERT ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUDENAERT ANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERMSTRAAT 84B; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 92323958 (+32-92323958) 92323958 (+32-92323958)

Fax (fax): +32 (58) 563-53-61 +32 (58) 563-53-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUDENAERT ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUDENAERT ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUDENAERT ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUDENAERT ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUDENAERT ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUDENAERT ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUDENAERT ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUDENAERT ANDRE
Products information AUDENAERT ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE09949188232
Ondernemingsnummer: 1739929199
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in AUDENAERT ANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUDENAERT ANDRE
(Get full report from official database of BE for AUDENAERT ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUDENAERT ANDRE
Addition kinds of activities for AUDENAERT ANDRE

3334. Primair aluminium | Primary aluminum
751901. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
02719900. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
24910200. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
25140300. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths

Werken bij AUDENAERT ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUDENAERT ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUDENAERT ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUDENAERT ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Loodgieter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

 • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Vaste Job

  Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

 • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

 • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

 • Speltherapeut (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PROPEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

 • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

 • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: EOLUZ

  Type: Werfreserve

  Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van AUDENAERT ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of AUDENAERT ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUDENAERT ANDRE. Laat een reactie achter voor AUDENAERT ANDRE. AUDENAERT ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUDENAERT ANDRE. Leave a respond for AUDENAERT ANDRE. AUDENAERT ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUDENAERT ANDRE op de google maps. Adres en contacten AUDENAERT ANDRE
Location of AUDENAERT ANDRE on the google maps. Address and contacts of AUDENAERT ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUDENAERT ANDRE AUDENAERT ANDRE: FLLOGISTICS KONTICH BVBA | Entretien 2000 | AERDEN | PHARMACIES DE GARDE | BOGAERT

Other related companies as AUDENAERT ANDRE: FLLOGISTICS KONTICH BVBA | Entretien 2000 | AERDEN | PHARMACIES DE GARDE | BOGAERT

AUDENAERT ANDRE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUDENAERT ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09949188232. Het bedrijf AUDENAERT ANDRE bevindt zich op het adres: TERMSTRAAT 84B; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Waterbouw. Producten gemaakt in AUDENAERT ANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUDENAERT ANDRE is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUDENAERT ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUDENAERT ANDRE, openstaande posities, locatie van AUDENAERT ANDRE op de kaart.

AUDENAERT ANDRE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUDENAERT ANDRE, company assigned to the tax number BE09949188232. The company AUDENAERT ANDRE is located at the address: TERMSTRAAT 84B; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Waterbouw. Products created in AUDENAERT ANDRE were not found.
The main activity of AUDENAERT ANDRE is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUDENAERT ANDRE is not available. You also can look at reviews of AUDENAERT ANDRE, open positions, location of AUDENAERT ANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUDENAERT ANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUDENAERT ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUDENAERT ANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUDENAERT ANDRE, employees, financial statistics.