V.H.T.

Contactgegevens V.H.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.H.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.H.T.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULLEDELLE 94; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27791587 (+32-27791587) 27791587 (+32-27791587)

Fax (fax): +32 (63) 397-99-77 +32 (63) 397-99-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.H.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.H.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.H.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.H.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.H.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.H.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.H.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.H.T.
Products information V.H.T.

BTW identificatienummer (tax): BE01140899658
Ondernemingsnummer: 7462158203
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in V.H.T. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.H.T.
(Get full report from official database of BE for V.H.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.H.T.
Addition kinds of activities for V.H.T.

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
382503. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
44990302. Bootlever, behalve plezier | Boat livery, except pleasure
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
76410200. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij V.H.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.H.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.H.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.H.T.. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

 • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

 • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

 • Elektricien m/v (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

 • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

 • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

 • Senior aankoper (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

 • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

 • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: DUPONT ELECTRO

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

Zoek naar antwoorden van V.H.T. in sociale netwerken
Look for responds of V.H.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.H.T.. Laat een reactie achter voor V.H.T.. V.H.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.H.T.. Leave a respond for V.H.T.. V.H.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.H.T. op de google maps. Adres en contacten V.H.T.
Location of V.H.T. on the google maps. Address and contacts of V.H.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come V.H.T. V.H.T.: FLBOUWSPECIALITEITEN TAMSIN NV | EROL MEEUS | Trim-Art | Minnen J | DOMINIQUE MUYLDERMANS

Other related companies as V.H.T.: FLBOUWSPECIALITEITEN TAMSIN NV | EROL MEEUS | Trim-Art | Minnen J | DOMINIQUE MUYLDERMANS

V.H.T. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.H.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01140899658. Het bedrijf V.H.T. bevindt zich op het adres: GULLEDELLE 94; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in V.H.T. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.H.T. is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.H.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.H.T., openstaande posities, locatie van V.H.T. op de kaart.

V.H.T. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.H.T., company assigned to the tax number BE01140899658. The company V.H.T. is located at the address: GULLEDELLE 94; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in V.H.T. were not found.
The main activity of V.H.T. is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.H.T. is not available. You also can look at reviews of V.H.T., open positions, location of V.H.T. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.H.T., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.H.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.H.T., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.H.T., employees, financial statistics.