TRAVHYDRO

Contactgegevens TRAVHYDRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAVHYDRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAVHYDRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERVELDSTR 6; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 27110550 (+32-27110550) 27110550 (+32-27110550)

Fax (fax): +32 (68) 367-55-39 +32 (68) 367-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAVHYDRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAVHYDRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAVHYDRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAVHYDRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAVHYDRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAVHYDRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAVHYDRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAVHYDRO
Products information TRAVHYDRO

BTW identificatienummer (tax): BE05718353271
Ondernemingsnummer: 8394348144
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAVHYDRO
(Get full report from official database of BE for TRAVHYDRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAVHYDRO
Addition kinds of activities for TRAVHYDRO

335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
26219902. Kraft papier | Kraft paper
59999904. luifels | Awnings

Werken bij TRAVHYDRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAVHYDRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAVHYDRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAVHYDRO. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

 • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

 • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

 • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SNEL EN GOED

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

 • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: G.L.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van TRAVHYDRO in sociale netwerken
Look for responds of TRAVHYDRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAVHYDRO. Laat een reactie achter voor TRAVHYDRO. TRAVHYDRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAVHYDRO. Leave a respond for TRAVHYDRO. TRAVHYDRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAVHYDRO op de google maps. Adres en contacten TRAVHYDRO
Location of TRAVHYDRO on the google maps. Address and contacts of TRAVHYDRO

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAVHYDRO TRAVHYDRO: Ostend Tennis Club NV | LUDWIG VAN GUCHT | BUSO DE BREMBERG | CPO (Centrum voor Personeels- & Organisatieadvies) | R. DENAY

Other related companies as TRAVHYDRO: Ostend Tennis Club NV | LUDWIG VAN GUCHT | BUSO DE BREMBERG | CPO (Centrum voor Personeels- & Organisatieadvies) | R. DENAY

TRAVHYDRO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAVHYDRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05718353271. Het bedrijf TRAVHYDRO bevindt zich op het adres: KOUTERVELDSTR 6; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van TRAVHYDRO is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAVHYDRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAVHYDRO, openstaande posities, locatie van TRAVHYDRO op de kaart.

TRAVHYDRO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAVHYDRO, company assigned to the tax number BE05718353271. The company TRAVHYDRO is located at the address: KOUTERVELDSTR 6; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of TRAVHYDRO is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAVHYDRO is not available. You also can look at reviews of TRAVHYDRO, open positions, location of TRAVHYDRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAVHYDRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAVHYDRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAVHYDRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAVHYDRO, employees, financial statistics.