STELMON VERHUURBEDRIJF

Contactgegevens STELMON VERHUURBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STELMON VERHUURBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

STELMON VERHUURBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REECKERVELT 0; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12457927 (+32-12457927) 12457927 (+32-12457927)

Fax (fax): +32 (65) 453-47-57 +32 (65) 453-47-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STELMON VERHUURBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STELMON VERHUURBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STELMON VERHUURBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STELMON VERHUURBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STELMON VERHUURBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STELMON VERHUURBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STELMON VERHUURBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STELMON VERHUURBEDRIJF
Products information STELMON VERHUURBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE09405090332
Ondernemingsnummer: 9856353759
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in STELMON VERHUURBEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STELMON VERHUURBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for STELMON VERHUURBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor STELMON VERHUURBEDRIJF
Addition kinds of activities for STELMON VERHUURBEDRIJF

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel

Werken bij STELMON VERHUURBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STELMON VERHUURBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STELMON VERHUURBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STELMON VERHUURBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

 • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

 • Eindcontroleur AGF (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

 • Restaurateur monumenten (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

 • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

 • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

  Type: Studentenjob

  Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van STELMON VERHUURBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of STELMON VERHUURBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor STELMON VERHUURBEDRIJF. Laat een reactie achter voor STELMON VERHUURBEDRIJF. STELMON VERHUURBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STELMON VERHUURBEDRIJF. Leave a respond for STELMON VERHUURBEDRIJF. STELMON VERHUURBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STELMON VERHUURBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten STELMON VERHUURBEDRIJF
Location of STELMON VERHUURBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of STELMON VERHUURBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come STELMON VERHUURBEDRIJF STELMON VERHUURBEDRIJF: DRUKKERIJ PREPRESS | Naaishop Marleen | Van De Ven Erwin BVBA | Den Tandt Ingrid | Euro Rent NV

Other related companies as STELMON VERHUURBEDRIJF: DRUKKERIJ PREPRESS | Naaishop Marleen | Van De Ven Erwin BVBA | Den Tandt Ingrid | Euro Rent NV

STELMON VERHUURBEDRIJF is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STELMON VERHUURBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405090332. Het bedrijf STELMON VERHUURBEDRIJF bevindt zich op het adres: REECKERVELT 0; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in STELMON VERHUURBEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STELMON VERHUURBEDRIJF is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STELMON VERHUURBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STELMON VERHUURBEDRIJF, openstaande posities, locatie van STELMON VERHUURBEDRIJF op de kaart.

STELMON VERHUURBEDRIJF is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is STELMON VERHUURBEDRIJF, company assigned to the tax number BE09405090332. The company STELMON VERHUURBEDRIJF is located at the address: REECKERVELT 0; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in STELMON VERHUURBEDRIJF were not found.
The main activity of STELMON VERHUURBEDRIJF is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STELMON VERHUURBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of STELMON VERHUURBEDRIJF, open positions, location of STELMON VERHUURBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STELMON VERHUURBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STELMON VERHUURBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STELMON VERHUURBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STELMON VERHUURBEDRIJF, employees, financial statistics.