SOTRALOR

Contactgegevens SOTRALOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOTRALOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOTRALOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ATELIERS 5; 6792; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63677168 (+32-63677168) 63677168 (+32-63677168)

Fax (fax): +32 (59) 309-76-36 +32 (59) 309-76-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOTRALOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOTRALOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOTRALOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOTRALOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOTRALOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOTRALOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOTRALOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOTRALOR
Products information SOTRALOR

BTW identificatienummer (tax): BE03529052734
Ondernemingsnummer: 9954681396
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in SOTRALOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOTRALOR
(Get full report from official database of BE for SOTRALOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOTRALOR
Addition kinds of activities for SOTRALOR

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
8999. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats
59419908. Skateboarding apparatuur | Skateboarding equipment
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair

Werken bij SOTRALOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOTRALOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOTRALOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOTRALOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

 • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

 • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

 • Polyvalent medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

 • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

  Regio: ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

 • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

Zoek naar antwoorden van SOTRALOR in sociale netwerken
Look for responds of SOTRALOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOTRALOR. Laat een reactie achter voor SOTRALOR. SOTRALOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOTRALOR. Leave a respond for SOTRALOR. SOTRALOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOTRALOR op de google maps. Adres en contacten SOTRALOR
Location of SOTRALOR on the google maps. Address and contacts of SOTRALOR

Andere gerelateerde bedrijven als come SOTRALOR SOTRALOR: BOUWMATERIALEN BLEYS | DE SPORTER/GARANT | FEDERALE POLITIE | Tastevin (Le) | STANDAARD BOEKHANDEL BILZEN

Other related companies as SOTRALOR: BOUWMATERIALEN BLEYS | DE SPORTER/GARANT | FEDERALE POLITIE | Tastevin (Le) | STANDAARD BOEKHANDEL BILZEN

SOTRALOR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOTRALOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03529052734. Het bedrijf SOTRALOR bevindt zich op het adres: RUE DES ATELIERS 5; 6792; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in SOTRALOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOTRALOR is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOTRALOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOTRALOR, openstaande posities, locatie van SOTRALOR op de kaart.

SOTRALOR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOTRALOR, company assigned to the tax number BE03529052734. The company SOTRALOR is located at the address: RUE DES ATELIERS 5; 6792; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in SOTRALOR were not found.
The main activity of SOTRALOR is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOTRALOR is not available. You also can look at reviews of SOTRALOR, open positions, location of SOTRALOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOTRALOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOTRALOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOTRALOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOTRALOR, employees, financial statistics.