MONDIA-HAINAUT

Contactgegevens MONDIA-HAINAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONDIA-HAINAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONDIA-HAINAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VITAL FRAN?OISSE 220B14; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71476008 (+32-71476008) 71476008 (+32-71476008)

Fax (fax): +32 (69) 821-66-94 +32 (69) 821-66-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONDIA-HAINAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONDIA-HAINAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONDIA-HAINAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONDIA-HAINAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONDIA-HAINAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONDIA-HAINAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONDIA-HAINAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONDIA-HAINAUT
Products information MONDIA-HAINAUT

BTW identificatienummer (tax): BE08807708740
Ondernemingsnummer: 2044250488
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MONDIA-HAINAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONDIA-HAINAUT
(Get full report from official database of BE for MONDIA-HAINAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONDIA-HAINAUT
Addition kinds of activities for MONDIA-HAINAUT

518100. Bier en aal | Beer and ale
673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
26560302. Spijkers, sanitair voedsel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pails, sanitary food: made from purchased material
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory

Werken bij MONDIA-HAINAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONDIA-HAINAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONDIA-HAINAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONDIA-HAINAUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

 • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

 • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

 • Operator (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

 • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

  Regio: BOORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ROOSENS ELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

Zoek naar antwoorden van MONDIA-HAINAUT in sociale netwerken
Look for responds of MONDIA-HAINAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONDIA-HAINAUT. Laat een reactie achter voor MONDIA-HAINAUT. MONDIA-HAINAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONDIA-HAINAUT. Leave a respond for MONDIA-HAINAUT. MONDIA-HAINAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONDIA-HAINAUT op de google maps. Adres en contacten MONDIA-HAINAUT
Location of MONDIA-HAINAUT on the google maps. Address and contacts of MONDIA-HAINAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MONDIA-HAINAUT MONDIA-HAINAUT: Hubert Marc | DE VADERLANDSCHE | D'HOOGE | R. MOREAU | BALCAEN & CIE

Other related companies as MONDIA-HAINAUT: Hubert Marc | DE VADERLANDSCHE | D'HOOGE | R. MOREAU | BALCAEN & CIE

MONDIA-HAINAUT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONDIA-HAINAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807708740. Het bedrijf MONDIA-HAINAUT bevindt zich op het adres: RUE VITAL FRAN?OISSE 220B14; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in MONDIA-HAINAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONDIA-HAINAUT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONDIA-HAINAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONDIA-HAINAUT, openstaande posities, locatie van MONDIA-HAINAUT op de kaart.

MONDIA-HAINAUT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONDIA-HAINAUT, company assigned to the tax number BE08807708740. The company MONDIA-HAINAUT is located at the address: RUE VITAL FRAN?OISSE 220B14; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in MONDIA-HAINAUT were not found.
The main activity of MONDIA-HAINAUT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MONDIA-HAINAUT is not available. You also can look at reviews of MONDIA-HAINAUT, open positions, location of MONDIA-HAINAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONDIA-HAINAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONDIA-HAINAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONDIA-HAINAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONDIA-HAINAUT, employees, financial statistics.