MODERNE STELLING

Contactgegevens MODERNE STELLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODERNE STELLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

MODERNE STELLING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERVELDSTR 6; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 27208963 (+32-27208963) 27208963 (+32-27208963)

Fax (fax): +32 (60) 517-75-84 +32 (60) 517-75-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODERNE STELLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODERNE STELLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODERNE STELLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODERNE STELLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODERNE STELLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODERNE STELLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODERNE STELLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODERNE STELLING
Products information MODERNE STELLING

BTW identificatienummer (tax): BE03932525634
Ondernemingsnummer: 5635131835
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODERNE STELLING
(Get full report from official database of BE for MODERNE STELLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor MODERNE STELLING
Addition kinds of activities for MODERNE STELLING

299901. Cokes | Coke
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
25990102. Krukjes, fabriek | Stools, factory
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
50320300. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
50650407. zenders | Transmitters

Werken bij MODERNE STELLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODERNE STELLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODERNE STELLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODERNE STELLING. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

 • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

 • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

 • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

 • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Studentenjob

  Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

 • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Studentenjob

  Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Anthentiek

  Type: Werfreserve

  Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van MODERNE STELLING in sociale netwerken
Look for responds of MODERNE STELLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODERNE STELLING. Laat een reactie achter voor MODERNE STELLING. MODERNE STELLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODERNE STELLING. Leave a respond for MODERNE STELLING. MODERNE STELLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODERNE STELLING op de google maps. Adres en contacten MODERNE STELLING
Location of MODERNE STELLING on the google maps. Address and contacts of MODERNE STELLING

Andere gerelateerde bedrijven als come MODERNE STELLING MODERNE STELLING: Den Braven Belgium S.A. | Huisartsengroep Zurenborg | CARROSSERIE SANCHEZ | Delaplace | MARCELIS FREDY

Other related companies as MODERNE STELLING: Den Braven Belgium S.A. | Huisartsengroep Zurenborg | CARROSSERIE SANCHEZ | Delaplace | MARCELIS FREDY

MODERNE STELLING is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MODERNE STELLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932525634. Het bedrijf MODERNE STELLING bevindt zich op het adres: KOUTERVELDSTR 6; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van MODERNE STELLING is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODERNE STELLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODERNE STELLING, openstaande posities, locatie van MODERNE STELLING op de kaart.

MODERNE STELLING is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MODERNE STELLING, company assigned to the tax number BE03932525634. The company MODERNE STELLING is located at the address: KOUTERVELDSTR 6; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of MODERNE STELLING is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MODERNE STELLING is not available. You also can look at reviews of MODERNE STELLING, open positions, location of MODERNE STELLING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODERNE STELLING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODERNE STELLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODERNE STELLING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODERNE STELLING, employees, financial statistics.