METAALWERK HANCKE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • METAALWERK HANCKE
Private companiesInsurance Carriers • METAALWERK HANCKE

Contactgegevens METAALWERK HANCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METAALWERK HANCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

METAALWERK HANCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZEWIND 13; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 58289915 (+32-58289915) 58289915 (+32-58289915)

Fax (fax): +32 (82) 485-35-57 +32 (82) 485-35-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METAALWERK HANCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METAALWERK HANCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METAALWERK HANCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METAALWERK HANCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METAALWERK HANCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METAALWERK HANCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METAALWERK HANCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METAALWERK HANCKE
Products information METAALWERK HANCKE

BTW identificatienummer (tax): BE02130767822
Ondernemingsnummer: 5907592773
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in METAALWERK HANCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METAALWERK HANCKE
(Get full report from official database of BE for METAALWERK HANCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor METAALWERK HANCKE
Addition kinds of activities for METAALWERK HANCKE

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
204400. Rijstmalen | Rice milling
354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
594502. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
17119901. Koeltechnicus | Refrigeration contractor
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
35230418. Watertroggen | Water troughs

Werken bij METAALWERK HANCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METAALWERK HANCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METAALWERK HANCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METAALWERK HANCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

 • Inpakker/operator M/V (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Studentenjob

  U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

 • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

 • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

 • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AGATAAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

 • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van METAALWERK HANCKE in sociale netwerken
Look for responds of METAALWERK HANCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor METAALWERK HANCKE. Laat een reactie achter voor METAALWERK HANCKE. METAALWERK HANCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METAALWERK HANCKE. Leave a respond for METAALWERK HANCKE. METAALWERK HANCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METAALWERK HANCKE op de google maps. Adres en contacten METAALWERK HANCKE
Location of METAALWERK HANCKE on the google maps. Address and contacts of METAALWERK HANCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come METAALWERK HANCKE METAALWERK HANCKE: PEETERS PATRICK SPRL | CARMELL | VVKSM 41° KONINGIN ASTRID | MAISON NICOLAS LEFEVERE | C. SOUDRON

Other related companies as METAALWERK HANCKE: PEETERS PATRICK SPRL | CARMELL | VVKSM 41° KONINGIN ASTRID | MAISON NICOLAS LEFEVERE | C. SOUDRON

METAALWERK HANCKE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METAALWERK HANCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02130767822. Het bedrijf METAALWERK HANCKE bevindt zich op het adres: HAZEWIND 13; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in METAALWERK HANCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METAALWERK HANCKE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METAALWERK HANCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METAALWERK HANCKE, openstaande posities, locatie van METAALWERK HANCKE op de kaart.

METAALWERK HANCKE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is METAALWERK HANCKE, company assigned to the tax number BE02130767822. The company METAALWERK HANCKE is located at the address: HAZEWIND 13; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in METAALWERK HANCKE were not found.
The main activity of METAALWERK HANCKE is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of METAALWERK HANCKE is not available. You also can look at reviews of METAALWERK HANCKE, open positions, location of METAALWERK HANCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METAALWERK HANCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METAALWERK HANCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METAALWERK HANCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METAALWERK HANCKE, employees, financial statistics.