MAES COMPRESSOREN

Contactgegevens MAES COMPRESSOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAES COMPRESSOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAES COMPRESSOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATRIJSPARK 81; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93866196 (+32-93866196) 93866196 (+32-93866196)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAES COMPRESSOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAES COMPRESSOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAES COMPRESSOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAES COMPRESSOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAES COMPRESSOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAES COMPRESSOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAES COMPRESSOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAES COMPRESSOREN
Products information MAES COMPRESSOREN

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MAES COMPRESSOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAES COMPRESSOREN
(Get full report from official database of BE for MAES COMPRESSOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAES COMPRESSOREN
Addition kinds of activities for MAES COMPRESSOREN

22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
50840803. liften | Elevators
60999910. Belastingcertificaat verkoop- en aflossingsbureaus | Tax certificate sale and redemption agencies
73891305. Tegenservice, douane | Drawback service, customs
73891502. Toon kaart en poster schilderij | Show card and poster painting

Werken bij MAES COMPRESSOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAES COMPRESSOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAES COMPRESSOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAES COMPRESSOREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

 • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

 • Filiaalleider (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: T-INTERIM ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

 • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: DCO Op en Top Fris

  Type: Dienstenchequebaan

  In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

 • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

 • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Dyco nv

  Type: Vaste Job

  Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

 • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van MAES COMPRESSOREN in sociale netwerken
Look for responds of MAES COMPRESSOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAES COMPRESSOREN. Laat een reactie achter voor MAES COMPRESSOREN. MAES COMPRESSOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAES COMPRESSOREN. Leave a respond for MAES COMPRESSOREN. MAES COMPRESSOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAES COMPRESSOREN op de google maps. Adres en contacten MAES COMPRESSOREN
Location of MAES COMPRESSOREN on the google maps. Address and contacts of MAES COMPRESSOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAES COMPRESSOREN MAES COMPRESSOREN: COIFFURE KRISTIEN | Michelangelo Buonarroti | BELGO CHROM | Haarstudio Bellissimo | POLICE F?D?RALE

Other related companies as MAES COMPRESSOREN: COIFFURE KRISTIEN | Michelangelo Buonarroti | BELGO CHROM | Haarstudio Bellissimo | POLICE F?D?RALE

MAES COMPRESSOREN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAES COMPRESSOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf MAES COMPRESSOREN bevindt zich op het adres: PATRIJSPARK 81; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in MAES COMPRESSOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAES COMPRESSOREN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAES COMPRESSOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAES COMPRESSOREN, openstaande posities, locatie van MAES COMPRESSOREN op de kaart.

MAES COMPRESSOREN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAES COMPRESSOREN, company assigned to the tax number BE08775573730. The company MAES COMPRESSOREN is located at the address: PATRIJSPARK 81; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in MAES COMPRESSOREN were not found.
The main activity of MAES COMPRESSOREN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAES COMPRESSOREN is not available. You also can look at reviews of MAES COMPRESSOREN, open positions, location of MAES COMPRESSOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAES COMPRESSOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAES COMPRESSOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAES COMPRESSOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAES COMPRESSOREN, employees, financial statistics.