Studio d'Esthetique Petronille

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Studio d'Esthetique Petronille
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Studio d'Esthetique Petronille

Contactgegevens Studio d'Esthetique Petronille: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studio d'Esthetique Petronille: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studio d'Esthetique Petronille

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sainte-Croix 46; 6780; Messancy (Wolkrange), België

Telefoon (phone): 0477 66 43 12 (+32-0477 66 43 12) 0477 66 43 12 (+32-0477 66 43 12)

Fax (fax): +32 (57) 394-34-36 +32 (57) 394-34-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studio d'Esthetique Petronille: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studio d'Esthetique Petronille"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studio d'Esthetique Petronille"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studio d'Esthetique Petronille, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studio d'Esthetique Petronille. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studio d'Esthetique Petronille, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studio d'Esthetique Petronille. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studio d'Esthetique Petronille
Products information Studio d'Esthetique Petronille

BTW identificatienummer (tax): BE01165069580
Ondernemingsnummer: 5965820312
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Studio d'Esthetique Petronille zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studio d'Esthetique Petronille
(Get full report from official database of BE for Studio d'Esthetique Petronille)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studio d'Esthetique Petronille
Addition kinds of activities for Studio d'Esthetique Petronille

072304. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
508704. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
35799913. Stemmachines | Voting machines
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij Studio d'Esthetique Petronille: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studio d'Esthetique Petronille: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studio d'Esthetique Petronille. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studio d'Esthetique Petronille. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

Zoek naar antwoorden van Studio d'Esthetique Petronille in sociale netwerken
Look for responds of Studio d'Esthetique Petronille in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studio d'Esthetique Petronille. Laat een reactie achter voor Studio d'Esthetique Petronille. Studio d'Esthetique Petronille bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studio d'Esthetique Petronille. Leave a respond for Studio d'Esthetique Petronille. Studio d'Esthetique Petronille on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studio d'Esthetique Petronille op de google maps. Adres en contacten Studio d'Esthetique Petronille
Location of Studio d'Esthetique Petronille on the google maps. Address and contacts of Studio d'Esthetique Petronille

Andere gerelateerde bedrijven als come Studio d'Esthetique Petronille Studio d'Esthetique Petronille: Broeckx J Verzekeringskantoor | PETER MELIS | Y. WOSTIJN | Bossaerts J | BART CLAES

Other related companies as Studio d'Esthetique Petronille: Broeckx J Verzekeringskantoor | PETER MELIS | Y. WOSTIJN | Bossaerts J | BART CLAES

Studio d'Esthetique Petronille is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Studio d'Esthetique Petronille, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01165069580. Het bedrijf Studio d'Esthetique Petronille bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Croix 46; 6780; Messancy (Wolkrange). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Studio d'Esthetique Petronille zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studio d'Esthetique Petronille is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studio d'Esthetique Petronille is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studio d'Esthetique Petronille, openstaande posities, locatie van Studio d'Esthetique Petronille op de kaart.

Studio d'Esthetique Petronille is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Studio d'Esthetique Petronille, company assigned to the tax number BE01165069580. The company Studio d'Esthetique Petronille is located at the address: Rue Sainte-Croix 46; 6780; Messancy (Wolkrange). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. Products created in Studio d'Esthetique Petronille were not found.
The main activity of Studio d'Esthetique Petronille is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Studio d'Esthetique Petronille is not available. You also can look at reviews of Studio d'Esthetique Petronille, open positions, location of Studio d'Esthetique Petronille on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studio d'Esthetique Petronille, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studio d'Esthetique Petronille, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studio d'Esthetique Petronille, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studio d'Esthetique Petronille, employees, financial statistics.