ADRIA/ADRIA BELGE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ADRIA/ADRIA BELGE
Private companiesBusiness Services • ADRIA/ADRIA BELGE

Contactgegevens ADRIA/ADRIA BELGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIA/ADRIA BELGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIA/ADRIA BELGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE L'HUMANIT? 249; 1620; DROGENBOS, België

Telefoon (phone): 23781111 (+32-23781111) 23781111 (+32-23781111)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIA/ADRIA BELGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIA/ADRIA BELGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIA/ADRIA BELGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIA/ADRIA BELGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIA/ADRIA BELGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIA/ADRIA BELGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIA/ADRIA BELGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIA/ADRIA BELGE
Products information ADRIA/ADRIA BELGE

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ADRIA/ADRIA BELGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIA/ADRIA BELGE
(Get full report from official database of BE for ADRIA/ADRIA BELGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIA/ADRIA BELGE
Addition kinds of activities for ADRIA/ADRIA BELGE

14229901. Calcareous tufa, gebroken en gebroken-steengroeven | Calcareous tufa, crushed and broken-quarrying
35520121. Garen texturering machines | Yarn texturizing machines
38270111. Microprojectors | Microprojectors
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij ADRIA/ADRIA BELGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIA/ADRIA BELGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIA/ADRIA BELGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIA/ADRIA BELGE. Looking for open vacancies in other companies

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van ADRIA/ADRIA BELGE in sociale netwerken
Look for responds of ADRIA/ADRIA BELGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIA/ADRIA BELGE. Laat een reactie achter voor ADRIA/ADRIA BELGE. ADRIA/ADRIA BELGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIA/ADRIA BELGE. Leave a respond for ADRIA/ADRIA BELGE. ADRIA/ADRIA BELGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIA/ADRIA BELGE op de google maps. Adres en contacten ADRIA/ADRIA BELGE
Location of ADRIA/ADRIA BELGE on the google maps. Address and contacts of ADRIA/ADRIA BELGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIA/ADRIA BELGE ADRIA/ADRIA BELGE: FLAERIUM COCKX SA | Maison L T SPRL | Woluwe Psycho-Social asbl-Centre Psychothérapeutique de Jour | PHARMACIE MARGHEM | BURA SPRL

Other related companies as ADRIA/ADRIA BELGE: FLAERIUM COCKX SA | Maison L T SPRL | Woluwe Psycho-Social asbl-Centre Psychothérapeutique de Jour | PHARMACIE MARGHEM | BURA SPRL

ADRIA/ADRIA BELGE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIA/ADRIA BELGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf ADRIA/ADRIA BELGE bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE L'HUMANIT? 249; 1620; DROGENBOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in ADRIA/ADRIA BELGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIA/ADRIA BELGE is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIA/ADRIA BELGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIA/ADRIA BELGE, openstaande posities, locatie van ADRIA/ADRIA BELGE op de kaart.

ADRIA/ADRIA BELGE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIA/ADRIA BELGE, company assigned to the tax number BE01946197509. The company ADRIA/ADRIA BELGE is located at the address: BOULEVARD DE L'HUMANIT? 249; 1620; DROGENBOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in ADRIA/ADRIA BELGE were not found.
The main activity of ADRIA/ADRIA BELGE is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIA/ADRIA BELGE is not available. You also can look at reviews of ADRIA/ADRIA BELGE, open positions, location of ADRIA/ADRIA BELGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIA/ADRIA BELGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIA/ADRIA BELGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIA/ADRIA BELGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIA/ADRIA BELGE, employees, financial statistics.