VEKEMANS THEATERHUIS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VEKEMANS THEATERHUIS
Private companiesTobacco Products • VEKEMANS THEATERHUIS

Contactgegevens VEKEMANS THEATERHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEKEMANS THEATERHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEKEMANS THEATERHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEZONE BALENDIJK 218; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11544101 (+32-11544101) 11544101 (+32-11544101)

Fax (fax): +32 (86) 787-56-11 +32 (86) 787-56-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEKEMANS THEATERHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEKEMANS THEATERHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEKEMANS THEATERHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEKEMANS THEATERHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEKEMANS THEATERHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEKEMANS THEATERHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEKEMANS THEATERHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEKEMANS THEATERHUIS
Products information VEKEMANS THEATERHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE05543395996
Ondernemingsnummer: 4293975830
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Costumes de Thé?tre,Déguisements.. Produits: Drapeaux.

Product categorie (product category): Location de vêtements,chaussures and textiles. Articles de fête,farces and attrapes. Articles textiles and tissus de décoration Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEKEMANS THEATERHUIS
(Get full report from official database of BE for VEKEMANS THEATERHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEKEMANS THEATERHUIS
Addition kinds of activities for VEKEMANS THEATERHUIS

322101. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
23920304. Kussensloop: gemaakt van aangekochte materialen | Pillowcases: made from purchased materials
24910200. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving
39991205. Militaire insignes | Military insignia
50130115. Pompen, olie en gas | Pumps, oil and gas
51530106. Wilde rijst | Wild rice

Werken bij VEKEMANS THEATERHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEKEMANS THEATERHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEKEMANS THEATERHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEKEMANS THEATERHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van VEKEMANS THEATERHUIS in sociale netwerken
Look for responds of VEKEMANS THEATERHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEKEMANS THEATERHUIS. Laat een reactie achter voor VEKEMANS THEATERHUIS. VEKEMANS THEATERHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEKEMANS THEATERHUIS. Leave a respond for VEKEMANS THEATERHUIS. VEKEMANS THEATERHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEKEMANS THEATERHUIS op de google maps. Adres en contacten VEKEMANS THEATERHUIS
Location of VEKEMANS THEATERHUIS on the google maps. Address and contacts of VEKEMANS THEATERHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VEKEMANS THEATERHUIS VEKEMANS THEATERHUIS: L' HOMARD BIZARRE | Schramme A | DAMEN | VAL?RIE LEONARD | ETS. BIOPHADY

Other related companies as VEKEMANS THEATERHUIS: L' HOMARD BIZARRE | Schramme A | DAMEN | VAL?RIE LEONARD | ETS. BIOPHADY

VEKEMANS THEATERHUIS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEKEMANS THEATERHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05543395996. Het bedrijf VEKEMANS THEATERHUIS bevindt zich op het adres: INDUSTRIEZONE BALENDIJK 218; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de vêtements,chaussures and textiles. Articles de fête,farces and attrapes. Articles textiles and tissus de décoration Fab. Lijst met producten zijn Produits: Costumes de Thé?tre,Déguisements.. Produits: Drapeaux..
De hoofdactiviteit van VEKEMANS THEATERHUIS is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEKEMANS THEATERHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEKEMANS THEATERHUIS, openstaande posities, locatie van VEKEMANS THEATERHUIS op de kaart.

VEKEMANS THEATERHUIS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEKEMANS THEATERHUIS, company assigned to the tax number BE05543395996. The company VEKEMANS THEATERHUIS is located at the address: INDUSTRIEZONE BALENDIJK 218; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de vêtements,chaussures and textiles. Articles de fête,farces and attrapes. Articles textiles and tissus de décoration Fab. List of products are Produits: Costumes de Thé?tre,Déguisements.. Produits: Drapeaux..
The main activity of VEKEMANS THEATERHUIS is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VEKEMANS THEATERHUIS is not available. You also can look at reviews of VEKEMANS THEATERHUIS, open positions, location of VEKEMANS THEATERHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEKEMANS THEATERHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEKEMANS THEATERHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEKEMANS THEATERHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEKEMANS THEATERHUIS, employees, financial statistics.