MEYKENS

Contactgegevens MEYKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEYKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEYKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 20; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11432165 (+32-11432165) 11432165 (+32-11432165)

Fax (fax): +32 (63) 676-11-41 +32 (63) 676-11-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEYKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEYKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEYKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEYKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEYKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEYKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEYKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEYKENS
Products information MEYKENS

BTW identificatienummer (tax): BE09687713623
Ondernemingsnummer: 4018493652
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Véhicule: Remorques.

Product categorie (product category): Location de véhicules sauf voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEYKENS
(Get full report from official database of BE for MEYKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEYKENS
Addition kinds of activities for MEYKENS

145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
23990300. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion

Werken bij MEYKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEYKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEYKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEYKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van MEYKENS in sociale netwerken
Look for responds of MEYKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEYKENS. Laat een reactie achter voor MEYKENS. MEYKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEYKENS. Leave a respond for MEYKENS. MEYKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEYKENS op de google maps. Adres en contacten MEYKENS
Location of MEYKENS on the google maps. Address and contacts of MEYKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEYKENS MEYKENS: Poulus NV | Van Hoonacker A | Stenval SA | PIMPERNEL | DE DECKER JACQUES

Other related companies as MEYKENS: Poulus NV | Van Hoonacker A | Stenval SA | PIMPERNEL | DE DECKER JACQUES

MEYKENS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEYKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09687713623. Het bedrijf MEYKENS bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 20; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de véhicules sauf voitures. Lijst met producten zijn Type de Véhicule: Remorques..
De hoofdactiviteit van MEYKENS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEYKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEYKENS, openstaande posities, locatie van MEYKENS op de kaart.

MEYKENS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEYKENS, company assigned to the tax number BE09687713623. The company MEYKENS is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 20; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de véhicules sauf voitures. List of products are Type de Véhicule: Remorques..
The main activity of MEYKENS is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEYKENS is not available. You also can look at reviews of MEYKENS, open positions, location of MEYKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEYKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEYKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEYKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEYKENS, employees, financial statistics.