CARROSSERIE MODERNE

Contactgegevens CARROSSERIE MODERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE MODERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE MODERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 75; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56364411 (+32-56364411) 56364411 (+32-56364411)

Fax (fax): +32 (87) 485-23-87 +32 (87) 485-23-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE MODERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE MODERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE MODERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE MODERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE MODERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE MODERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE MODERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE MODERNE
Products information CARROSSERIE MODERNE

BTW identificatienummer (tax): BE06366271972
Ondernemingsnummer: 1623199462
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Marques de Voitures: Ford.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Type de Véhicule: Voiture.

Product categorie (product category): Location de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE MODERNE
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE MODERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE MODERNE
Addition kinds of activities for CARROSSERIE MODERNE

242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
42139902. Vervoer van bouwmaterialen | Building materials transport
92119903. Staatsrechtbanken | State courts
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij CARROSSERIE MODERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE MODERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE MODERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE MODERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lasser (halfautomaat + TIGlasser) voor het lassen van de constructies

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE MODERNE in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE MODERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE MODERNE. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE MODERNE. CARROSSERIE MODERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE MODERNE. Leave a respond for CARROSSERIE MODERNE. CARROSSERIE MODERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE MODERNE op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE MODERNE
Location of CARROSSERIE MODERNE on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE MODERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE MODERNE CARROSSERIE MODERNE: A. BACHA | A LA VIE DE CH?TEAU | FIRMA MAGNUS | Service Center Vuylsteke | BERNARD VERCRUYSSE

Other related companies as CARROSSERIE MODERNE: A. BACHA | A LA VIE DE CH?TEAU | FIRMA MAGNUS | Service Center Vuylsteke | BERNARD VERCRUYSSE

CARROSSERIE MODERNE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE MODERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06366271972. Het bedrijf CARROSSERIE MODERNE bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 75; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 673,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Ford.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Type de Véhicule: Voiture..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE MODERNE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE MODERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE MODERNE, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE MODERNE op de kaart.

CARROSSERIE MODERNE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE MODERNE, company assigned to the tax number BE06366271972. The company CARROSSERIE MODERNE is located at the address: BRUGSESTEENWEG 75; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 673,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Ford.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Type de Véhicule: Voiture..
The main activity of CARROSSERIE MODERNE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE MODERNE is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE MODERNE, open positions, location of CARROSSERIE MODERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE MODERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE MODERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE MODERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE MODERNE, employees, financial statistics.