ROYAL TOURS

Contactgegevens ROYAL TOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL TOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL TOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIEGE AIRPORT; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42342330 (+32-42342330) 42342330 (+32-42342330)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL TOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL TOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL TOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL TOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL TOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL TOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL TOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL TOURS
Products information ROYAL TOURS

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Véhicule: Camionnette,Voiture.

Product categorie (product category): Location de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL TOURS
(Get full report from official database of BE for ROYAL TOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL TOURS
Addition kinds of activities for ROYAL TOURS

01610301. Bietenboerderij | Beet farm
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
50510102. Kabel draad | Cable, wire
50520106. Zinkerts | Zinc ore
97210403. Internationale zaken, provincie overheid | International affairs, county government

Werken bij ROYAL TOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL TOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL TOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL TOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van ROYAL TOURS in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL TOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL TOURS. Laat een reactie achter voor ROYAL TOURS. ROYAL TOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL TOURS. Leave a respond for ROYAL TOURS. ROYAL TOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL TOURS op de google maps. Adres en contacten ROYAL TOURS
Location of ROYAL TOURS on the google maps. Address and contacts of ROYAL TOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL TOURS ROYAL TOURS: ELECTROBATI | Callant L | Michèle & Mimie | INGRID NIEMEGEERTS | BENOIT DUJARDIN

Other related companies as ROYAL TOURS: ELECTROBATI | Callant L | Michèle & Mimie | INGRID NIEMEGEERTS | BENOIT DUJARDIN

ROYAL TOURS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL TOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf ROYAL TOURS bevindt zich op het adres: LIEGE AIRPORT; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de voitures. Lijst met producten zijn Type de Véhicule: Camionnette,Voiture..
De hoofdactiviteit van ROYAL TOURS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL TOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL TOURS, openstaande posities, locatie van ROYAL TOURS op de kaart.

ROYAL TOURS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL TOURS, company assigned to the tax number BE08162811279. The company ROYAL TOURS is located at the address: LIEGE AIRPORT; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de voitures. List of products are Type de Véhicule: Camionnette,Voiture..
The main activity of ROYAL TOURS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL TOURS is not available. You also can look at reviews of ROYAL TOURS, open positions, location of ROYAL TOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL TOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL TOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL TOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL TOURS, employees, financial statistics.