SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT
Private companiesAgricultural Production - Crops • SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT

Contactgegevens SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rivierstraat 70; 9080; Lochristi (Beervelde), België

Telefoon (phone): 09 355 06 06 (+32-09 355 06 06) 09 355 06 06 (+32-09 355 06 06)

Fax (fax): +32 (69) 625-47-35 +32 (69) 625-47-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT
Products information SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE07173492431
Ondernemingsnummer: 9535278320
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT
(Get full report from official database of BE for SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT
Addition kinds of activities for SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT

141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
34420404. Roldeuren voor industriële gebouwen of magazijnen, metaal | Rolling doors for industrial buildings or warehouses, metal
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories

Werken bij SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. Laat een reactie achter voor SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. Leave a respond for SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT. SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT op de google maps. Adres en contacten SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT
Location of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT on the google maps. Address and contacts of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT: MAPO - OPÉRATIONS NV | SHIN GI TAI BEERNEM | WARD BAETEN | T. HEREMANS | Cokele R

Other related companies as SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT: MAPO - OPÉRATIONS NV | SHIN GI TAI BEERNEM | WARD BAETEN | T. HEREMANS | Cokele R

SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07173492431. Het bedrijf SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT bevindt zich op het adres: Rivierstraat 70; 9080; Lochristi (Beervelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, openstaande posities, locatie van SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT op de kaart.

SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, company assigned to the tax number BE07173492431. The company SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT is located at the address: Rivierstraat 70; 9080; Lochristi (Beervelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. Products created in SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT were not found.
The main activity of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT is not available. You also can look at reviews of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, open positions, location of SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLEIL SCHOONHEIDS INSTITUUT, employees, financial statistics.