A.T.P. RENT A CAR

Contactgegevens A.T.P. RENT A CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.P. RENT A CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.P. RENT A CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC IND.-CH?E DE WAVRE 28; 1360; PERWEZ, België

Telefoon (phone): 81659423 (+32-81659423) 81659423 (+32-81659423)

Fax (fax): +32 (19) 241-77-50 +32 (19) 241-77-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.P. RENT A CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.P. RENT A CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.P. RENT A CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.P. RENT A CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.P. RENT A CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.P. RENT A CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.P. RENT A CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.P. RENT A CAR
Products information A.T.P. RENT A CAR

BTW identificatienummer (tax): BE03151397705
Ondernemingsnummer: 4084960937
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Véhicule: Voiture.

Product categorie (product category): Location de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.P. RENT A CAR
(Get full report from official database of BE for A.T.P. RENT A CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.P. RENT A CAR
Addition kinds of activities for A.T.P. RENT A CAR

203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
34960303. Slings, lifting: gemaakt van aangekochte draad | Slings, lifting: made from purchased wire
35310507. Piling extractors | Piling extractors
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia

Werken bij A.T.P. RENT A CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.P. RENT A CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.P. RENT A CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.P. RENT A CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

Zoek naar antwoorden van A.T.P. RENT A CAR in sociale netwerken
Look for responds of A.T.P. RENT A CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.P. RENT A CAR. Laat een reactie achter voor A.T.P. RENT A CAR. A.T.P. RENT A CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.P. RENT A CAR. Leave a respond for A.T.P. RENT A CAR. A.T.P. RENT A CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.P. RENT A CAR op de google maps. Adres en contacten A.T.P. RENT A CAR
Location of A.T.P. RENT A CAR on the google maps. Address and contacts of A.T.P. RENT A CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.P. RENT A CAR A.T.P. RENT A CAR: Vorsselmans Karel BVBA | BODIAM | EUROPEAN CONSULTING ASS. | GEORGES HANCHIR | GOOSSENS JAN

Other related companies as A.T.P. RENT A CAR: Vorsselmans Karel BVBA | BODIAM | EUROPEAN CONSULTING ASS. | GEORGES HANCHIR | GOOSSENS JAN

A.T.P. RENT A CAR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.P. RENT A CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03151397705. Het bedrijf A.T.P. RENT A CAR bevindt zich op het adres: PARC IND.-CH?E DE WAVRE 28; 1360; PERWEZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location de voitures. Lijst met producten zijn Type de Véhicule: Voiture..
De hoofdactiviteit van A.T.P. RENT A CAR is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.P. RENT A CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.P. RENT A CAR, openstaande posities, locatie van A.T.P. RENT A CAR op de kaart.

A.T.P. RENT A CAR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.T.P. RENT A CAR, company assigned to the tax number BE03151397705. The company A.T.P. RENT A CAR is located at the address: PARC IND.-CH?E DE WAVRE 28; 1360; PERWEZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location de voitures. List of products are Type de Véhicule: Voiture..
The main activity of A.T.P. RENT A CAR is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.P. RENT A CAR is not available. You also can look at reviews of A.T.P. RENT A CAR, open positions, location of A.T.P. RENT A CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.P. RENT A CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.P. RENT A CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.P. RENT A CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.P. RENT A CAR, employees, financial statistics.