PARTY TRADITION

Particuliere bedrijvencommunicatie • PARTY TRADITION
Private companiesCommunications • PARTY TRADITION

Contactgegevens PARTY TRADITION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARTY TRADITION: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARTY TRADITION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSDEL 44; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89323880 (+32-89323880) 89323880 (+32-89323880)

Fax (fax): +32 (3) 157-81-40 +32 (3) 157-81-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARTY TRADITION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARTY TRADITION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARTY TRADITION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARTY TRADITION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARTY TRADITION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARTY TRADITION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARTY TRADITION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARTY TRADITION
Products information PARTY TRADITION

BTW identificatienummer (tax): BE05339050292
Ondernemingsnummer: 2217559814
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives. Type de Cuisine: Asiatique,Méditerranéenne.

Product categorie (product category): Location de matériel pour banquets and événements. Catering and organisation de fêtes. Alimentation spécialisée. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARTY TRADITION
(Get full report from official database of BE for PARTY TRADITION)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARTY TRADITION
Addition kinds of activities for PARTY TRADITION

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
50130115. Pompen, olie en gas | Pumps, oil and gas
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled

Werken bij PARTY TRADITION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARTY TRADITION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARTY TRADITION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARTY TRADITION. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

Zoek naar antwoorden van PARTY TRADITION in sociale netwerken
Look for responds of PARTY TRADITION in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARTY TRADITION. Laat een reactie achter voor PARTY TRADITION. PARTY TRADITION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARTY TRADITION. Leave a respond for PARTY TRADITION. PARTY TRADITION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARTY TRADITION op de google maps. Adres en contacten PARTY TRADITION
Location of PARTY TRADITION on the google maps. Address and contacts of PARTY TRADITION

Andere gerelateerde bedrijven als come PARTY TRADITION PARTY TRADITION: FEDERALE POLITIE | ROYAL TOURS (TUI TRAVEL CENTER) | CLAIR OBSCUR | VEERLE VEKEMAN | Van Verre Christophe

Other related companies as PARTY TRADITION: FEDERALE POLITIE | ROYAL TOURS (TUI TRAVEL CENTER) | CLAIR OBSCUR | VEERLE VEKEMAN | Van Verre Christophe

PARTY TRADITION is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARTY TRADITION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05339050292. Het bedrijf PARTY TRADITION bevindt zich op het adres: BOSDEL 44; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de matériel pour banquets and événements. Catering and organisation de fêtes. Alimentation spécialisée. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives. Type de Cuisine: Asiatique,Méditerranéenne..
De hoofdactiviteit van PARTY TRADITION is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARTY TRADITION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARTY TRADITION, openstaande posities, locatie van PARTY TRADITION op de kaart.

PARTY TRADITION is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARTY TRADITION, company assigned to the tax number BE05339050292. The company PARTY TRADITION is located at the address: BOSDEL 44; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de matériel pour banquets and événements. Catering and organisation de fêtes. Alimentation spécialisée. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives. Type de Cuisine: Asiatique,Méditerranéenne..
The main activity of PARTY TRADITION is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PARTY TRADITION is not available. You also can look at reviews of PARTY TRADITION, open positions, location of PARTY TRADITION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARTY TRADITION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARTY TRADITION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARTY TRADITION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARTY TRADITION, employees, financial statistics.