CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS
Private companiesTobacco Products • CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS

Contactgegevens CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KRISTOFFELSTRAAT 1; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50350345 (+32-50350345) 50350345 (+32-50350345)

Fax (fax): +32 (15) 898-38-75 +32 (15) 898-38-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS
Products information CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS

BTW identificatienummer (tax): BE05558502197
Ondernemingsnummer: 5608764648
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.

Product categorie (product category): Location de matériel pour banquets and événements. Boucheries. Catering and organisation de fêtes. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS
(Get full report from official database of BE for CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS
Addition kinds of activities for CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS

0912. vinvis | Finfish
3448. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
22410201. Elastische smalle weefsels, geweven of gevlochten | Elastic narrow fabrics, woven or braided
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal

Werken bij CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

Zoek naar antwoorden van CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS in sociale netwerken
Look for responds of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. Laat een reactie achter voor CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. Leave a respond for CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS. CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS op de google maps. Adres en contacten CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS
Location of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS on the google maps. Address and contacts of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS: CAMBRE | HILDE D'HAEYER | R. DE BAERDEMAEKER | JACOBUS LOOMANS | Chicken Masters of Belgium NV

Other related companies as CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS: CAMBRE | HILDE D'HAEYER | R. DE BAERDEMAEKER | JACOBUS LOOMANS | Chicken Masters of Belgium NV

CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05558502197. Het bedrijf CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS bevindt zich op het adres: SINT-KRISTOFFELSTRAAT 1; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de matériel pour banquets and événements. Boucheries. Catering and organisation de fêtes. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
De hoofdactiviteit van CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, openstaande posities, locatie van CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS op de kaart.

CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, company assigned to the tax number BE05558502197. The company CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS is located at the address: SINT-KRISTOFFELSTRAAT 1; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de matériel pour banquets and événements. Boucheries. Catering and organisation de fêtes. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
The main activity of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS is not available. You also can look at reviews of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, open positions, location of CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CULLINAIRE SLAGERIJ VAN PARIJS, employees, financial statistics.