VERHUURBEDRIJF L. & D.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VERHUURBEDRIJF L. & D.
Private companiesWater Transportation • VERHUURBEDRIJF L. & D.

Contactgegevens VERHUURBEDRIJF L. & D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHUURBEDRIJF L. & D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHUURBEDRIJF L. & D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUWELSLEI 18; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36531191 (+32-36531191) 36531191 (+32-36531191)

Fax (fax): +32 (60) 190-82-92 +32 (60) 190-82-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHUURBEDRIJF L. & D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHUURBEDRIJF L. & D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHUURBEDRIJF L. & D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHUURBEDRIJF L. & D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHUURBEDRIJF L. & D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHUURBEDRIJF L. & D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHUURBEDRIJF L. & D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHUURBEDRIJF L. & D.
Products information VERHUURBEDRIJF L. & D.

BTW identificatienummer (tax): BE07216888427
Ondernemingsnummer: 5621398925
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VERHUURBEDRIJF L. & D. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHUURBEDRIJF L. & D.
(Get full report from official database of BE for VERHUURBEDRIJF L. & D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHUURBEDRIJF L. & D.
Addition kinds of activities for VERHUURBEDRIJF L. & D.

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
28340503. diuretica | Diuretics
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
38250330. Watt-uur- en tijdschakelaars, gecombineerd | Watt-hour and time switch meters, combined
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies
51310107. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec

Werken bij VERHUURBEDRIJF L. & D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHUURBEDRIJF L. & D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHUURBEDRIJF L. & D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHUURBEDRIJF L. & D.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van VERHUURBEDRIJF L. & D. in sociale netwerken
Look for responds of VERHUURBEDRIJF L. & D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHUURBEDRIJF L. & D.. Laat een reactie achter voor VERHUURBEDRIJF L. & D.. VERHUURBEDRIJF L. & D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHUURBEDRIJF L. & D.. Leave a respond for VERHUURBEDRIJF L. & D.. VERHUURBEDRIJF L. & D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHUURBEDRIJF L. & D. op de google maps. Adres en contacten VERHUURBEDRIJF L. & D.
Location of VERHUURBEDRIJF L. & D. on the google maps. Address and contacts of VERHUURBEDRIJF L. & D.

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHUURBEDRIJF L. & D. VERHUURBEDRIJF L. & D.: Gemeentekrediet | BLANCHISSERIE TOUTANEUF | Point - Relais Infor Jeune | Dibat SPRL | Streekvereniging Zenne en Zoni?n

Other related companies as VERHUURBEDRIJF L. & D.: Gemeentekrediet | BLANCHISSERIE TOUTANEUF | Point - Relais Infor Jeune | Dibat SPRL | Streekvereniging Zenne en Zoni?n

VERHUURBEDRIJF L. & D. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHUURBEDRIJF L. & D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07216888427. Het bedrijf VERHUURBEDRIJF L. & D. bevindt zich op het adres: PAUWELSLEI 18; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in VERHUURBEDRIJF L. & D. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHUURBEDRIJF L. & D. is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHUURBEDRIJF L. & D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHUURBEDRIJF L. & D., openstaande posities, locatie van VERHUURBEDRIJF L. & D. op de kaart.

VERHUURBEDRIJF L. & D. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHUURBEDRIJF L. & D., company assigned to the tax number BE07216888427. The company VERHUURBEDRIJF L. & D. is located at the address: PAUWELSLEI 18; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in VERHUURBEDRIJF L. & D. were not found.
The main activity of VERHUURBEDRIJF L. & D. is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHUURBEDRIJF L. & D. is not available. You also can look at reviews of VERHUURBEDRIJF L. & D., open positions, location of VERHUURBEDRIJF L. & D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHUURBEDRIJF L. & D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHUURBEDRIJF L. & D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHUURBEDRIJF L. & D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHUURBEDRIJF L. & D., employees, financial statistics.