SKALA

Contactgegevens SKALA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKALA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKALA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CARNOTSTRAAT 49-51; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32322756 32322756

Fax (fax): +32 (4) 959-88-32 +32 (4) 959-88-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKALA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKALA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKALA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKALA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKALA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKALA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKALA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKALA
Products information SKALA

BTW identificatienummer (tax): BE05732086181
Ondernemingsnummer: 7953247070
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Ordinateurs portables.. Type de Matériel: Ordinateurs.

Product categorie (product category): Location de machines de bureau and matériel informatique. Réparations d'appareils électroménagers. Ordinateurs Fab. Location d'appareils audio-visuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKALA
(Get full report from official database of BE for SKALA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKALA
Addition kinds of activities for SKALA

382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
22111101. Awning stripes, katoen | Awning stripes, cotton
22540101. Panties, breien | Panties, knit
28610000. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
50230101. Aluminumware | Aluminumware
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij SKALA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKALA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKALA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKALA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van SKALA in sociale netwerken
Look for responds of SKALA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKALA. Laat een reactie achter voor SKALA. SKALA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKALA. Leave a respond for SKALA. SKALA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKALA op de google maps. Adres en contacten SKALA
Location of SKALA on the google maps. Address and contacts of SKALA

Andere gerelateerde bedrijven als come SKALA SKALA: NEREE SPRLU | CAYOTEU | Vuylsteke Katrien | HERMANN-JOSEF SERVAIS | Notelteirs J

Other related companies as SKALA: NEREE SPRLU | CAYOTEU | Vuylsteke Katrien | HERMANN-JOSEF SERVAIS | Notelteirs J

SKALA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SKALA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05732086181. Het bedrijf SKALA bevindt zich op het adres: CARNOTSTRAAT 49-51; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de machines de bureau and matériel informatique. Réparations d'appareils électroménagers. Ordinateurs Fab. Location d'appareils audio-visuels. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Ordinateurs portables.. Type de Matériel: Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van SKALA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKALA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKALA, openstaande posities, locatie van SKALA op de kaart.

SKALA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SKALA, company assigned to the tax number BE05732086181. The company SKALA is located at the address: CARNOTSTRAAT 49-51; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de machines de bureau and matériel informatique. Réparations d'appareils électroménagers. Ordinateurs Fab. Location d'appareils audio-visuels. List of products are Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Ordinateurs portables.. Type de Matériel: Ordinateurs..
The main activity of SKALA is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SKALA is not available. You also can look at reviews of SKALA, open positions, location of SKALA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKALA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKALA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKALA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKALA, employees, financial statistics.