PICTURE DELIVERY COMPANY

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • PICTURE DELIVERY COMPANY
Private companiesFurniture and Fixtures • PICTURE DELIVERY COMPANY

Contactgegevens PICTURE DELIVERY COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PICTURE DELIVERY COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PICTURE DELIVERY COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU GRAND MOULIN 12; 6183; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71453778 (+32-71453778) 71453778 (+32-71453778)

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PICTURE DELIVERY COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PICTURE DELIVERY COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PICTURE DELIVERY COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PICTURE DELIVERY COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PICTURE DELIVERY COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PICTURE DELIVERY COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PICTURE DELIVERY COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PICTURE DELIVERY COMPANY
Products information PICTURE DELIVERY COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Equipement Audiovisuel.. Type de Matériel: Matériel audiovisuel.

Product categorie (product category): Location de machines de bureau and matériel informatique. Fournitures de bureau. Location d'appareils audio-visuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PICTURE DELIVERY COMPANY
(Get full report from official database of BE for PICTURE DELIVERY COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PICTURE DELIVERY COMPANY
Addition kinds of activities for PICTURE DELIVERY COMPANY

232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
22610302. Flocking van katoenen breedgeweven stoffen | Flocking of cotton broadwoven fabrics
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
76990107. Precisie instrument reparatie | Precision instrument repair

Werken bij PICTURE DELIVERY COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PICTURE DELIVERY COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PICTURE DELIVERY COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PICTURE DELIVERY COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE LIBRARY

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van PICTURE DELIVERY COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of PICTURE DELIVERY COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PICTURE DELIVERY COMPANY. Laat een reactie achter voor PICTURE DELIVERY COMPANY. PICTURE DELIVERY COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PICTURE DELIVERY COMPANY. Leave a respond for PICTURE DELIVERY COMPANY. PICTURE DELIVERY COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PICTURE DELIVERY COMPANY op de google maps. Adres en contacten PICTURE DELIVERY COMPANY
Location of PICTURE DELIVERY COMPANY on the google maps. Address and contacts of PICTURE DELIVERY COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come PICTURE DELIVERY COMPANY PICTURE DELIVERY COMPANY: FLCODISPLAY SPRL | Sacchettino | Gema NV | K. SCHILDE S.K. | MOULINS WIELANT

Other related companies as PICTURE DELIVERY COMPANY: FLCODISPLAY SPRL | Sacchettino | Gema NV | K. SCHILDE S.K. | MOULINS WIELANT

PICTURE DELIVERY COMPANY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PICTURE DELIVERY COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf PICTURE DELIVERY COMPANY bevindt zich op het adres: RUE DU GRAND MOULIN 12; 6183; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de machines de bureau and matériel informatique. Fournitures de bureau. Location d'appareils audio-visuels. Lijst met producten zijn Produits: Equipement Audiovisuel.. Type de Matériel: Matériel audiovisuel..
De hoofdactiviteit van PICTURE DELIVERY COMPANY is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PICTURE DELIVERY COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PICTURE DELIVERY COMPANY, openstaande posities, locatie van PICTURE DELIVERY COMPANY op de kaart.

PICTURE DELIVERY COMPANY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PICTURE DELIVERY COMPANY, company assigned to the tax number BE06042999267. The company PICTURE DELIVERY COMPANY is located at the address: RUE DU GRAND MOULIN 12; 6183; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de machines de bureau and matériel informatique. Fournitures de bureau. Location d'appareils audio-visuels. List of products are Produits: Equipement Audiovisuel.. Type de Matériel: Matériel audiovisuel..
The main activity of PICTURE DELIVERY COMPANY is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PICTURE DELIVERY COMPANY is not available. You also can look at reviews of PICTURE DELIVERY COMPANY, open positions, location of PICTURE DELIVERY COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PICTURE DELIVERY COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PICTURE DELIVERY COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PICTURE DELIVERY COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PICTURE DELIVERY COMPANY, employees, financial statistics.