FLCODISPLAY SPRL

Contactgegevens FLCODISPLAY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCODISPLAY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCODISPLAY SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Duvivier 20 4000 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-52-91-43 32-42-52-91-43

Fax (fax): 32-42-52-72-91 32-42-52-72-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCODISPLAY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCODISPLAY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCODISPLAY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCODISPLAY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCODISPLAY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCODISPLAY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCODISPLAY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCODISPLAY SPRL
Products information FLCODISPLAY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06171813964
Ondernemingsnummer: 1389190673
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 804,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLCODISPLAY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCODISPLAY SPRL
(Get full report from official database of BE for FLCODISPLAY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCODISPLAY SPRL
Addition kinds of activities for FLCODISPLAY SPRL

3316. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
252102. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets

Werken bij FLCODISPLAY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCODISPLAY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCODISPLAY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCODISPLAY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van FLCODISPLAY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLCODISPLAY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCODISPLAY SPRL. Laat een reactie achter voor FLCODISPLAY SPRL. FLCODISPLAY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCODISPLAY SPRL. Leave a respond for FLCODISPLAY SPRL. FLCODISPLAY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCODISPLAY SPRL op de google maps. Adres en contacten FLCODISPLAY SPRL
Location of FLCODISPLAY SPRL on the google maps. Address and contacts of FLCODISPLAY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCODISPLAY SPRL FLCODISPLAY SPRL: Bertibo BVBA | BIJOU | RUYTERS R | VAN DEN BERGHE W & Zn BVBA | Boekhandel Charlotte

Other related companies as FLCODISPLAY SPRL: Bertibo BVBA | BIJOU | RUYTERS R | VAN DEN BERGHE W & Zn BVBA | Boekhandel Charlotte

FLCODISPLAY SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCODISPLAY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06171813964. Het bedrijf FLCODISPLAY SPRL bevindt zich op het adres: R. Duvivier 20 4000 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 804,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarkets. Producten gemaakt in FLCODISPLAY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCODISPLAY SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCODISPLAY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCODISPLAY SPRL, openstaande posities, locatie van FLCODISPLAY SPRL op de kaart.

FLCODISPLAY SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCODISPLAY SPRL, company assigned to the tax number BE06171813964. The company FLCODISPLAY SPRL is located at the address: R. Duvivier 20 4000 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 804,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarkets. Products created in FLCODISPLAY SPRL were not found.
The main activity of FLCODISPLAY SPRL is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCODISPLAY SPRL is not available. You also can look at reviews of FLCODISPLAY SPRL, open positions, location of FLCODISPLAY SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCODISPLAY SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCODISPLAY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCODISPLAY SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCODISPLAY SPRL, employees, financial statistics.