ANTWERP MOBILOPHONE RENTING

Contactgegevens ANTWERP MOBILOPHONE RENTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP MOBILOPHONE RENTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP MOBILOPHONE RENTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SELSAETENTUINWIJK 40; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33543748 (+32-33543748) 33543748 (+32-33543748)

Fax (fax): +32 (53) 267-75-74 +32 (53) 267-75-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP MOBILOPHONE RENTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP MOBILOPHONE RENTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP MOBILOPHONE RENTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP MOBILOPHONE RENTING
Products information ANTWERP MOBILOPHONE RENTING

BTW identificatienummer (tax): BE01118652343
Ondernemingsnummer: 7816741943
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Matériel: Téléphones Mobiles.

Product categorie (product category): Location de machines de bureau and matériel informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP MOBILOPHONE RENTING
(Get full report from official database of BE for ANTWERP MOBILOPHONE RENTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP MOBILOPHONE RENTING
Addition kinds of activities for ANTWERP MOBILOPHONE RENTING

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
14999901. Agate mijnbouw | Agate mining
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
32720204. Verbrandingsinstallaties, beton | Incinerators, concrete
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
38260107. fotometers | Photometers
38419905. Apparatuur voor het inplanten van huid | Skin grafting equipment
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
59439903. Schoolspullen | School supplies

Werken bij ANTWERP MOBILOPHONE RENTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP MOBILOPHONE RENTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van ANTWERP MOBILOPHONE RENTING in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. Laat een reactie achter voor ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. ANTWERP MOBILOPHONE RENTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. Leave a respond for ANTWERP MOBILOPHONE RENTING. ANTWERP MOBILOPHONE RENTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP MOBILOPHONE RENTING op de google maps. Adres en contacten ANTWERP MOBILOPHONE RENTING
Location of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING on the google maps. Address and contacts of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP MOBILOPHONE RENTING ANTWERP MOBILOPHONE RENTING: INTERCONT.CONTAINER TRANSP.COORD NV | Aïda | WIELERCLUB FEESTCOMIT? | B.R.I.C. | W. DEFOOR

Other related companies as ANTWERP MOBILOPHONE RENTING: INTERCONT.CONTAINER TRANSP.COORD NV | Aïda | WIELERCLUB FEESTCOMIT? | B.R.I.C. | W. DEFOOR

ANTWERP MOBILOPHONE RENTING is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01118652343. Het bedrijf ANTWERP MOBILOPHONE RENTING bevindt zich op het adres: SELSAETENTUINWIJK 40; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de machines de bureau and matériel informatique. Lijst met producten zijn Type de Matériel: Téléphones Mobiles..
De hoofdactiviteit van ANTWERP MOBILOPHONE RENTING is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP MOBILOPHONE RENTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, openstaande posities, locatie van ANTWERP MOBILOPHONE RENTING op de kaart.

ANTWERP MOBILOPHONE RENTING is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, company assigned to the tax number BE01118652343. The company ANTWERP MOBILOPHONE RENTING is located at the address: SELSAETENTUINWIJK 40; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de machines de bureau and matériel informatique. List of products are Type de Matériel: Téléphones Mobiles..
The main activity of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING is not available. You also can look at reviews of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, open positions, location of ANTWERP MOBILOPHONE RENTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP MOBILOPHONE RENTING, employees, financial statistics.