ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ

Contactgegevens ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRUIKHEIDELAAN 2; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32530700 32530700

Fax (fax): +32 (56) 376-11-26 +32 (56) 376-11-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ
Products information ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08066131591
Ondernemingsnummer: 7863708496
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ
(Get full report from official database of BE for ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ
Addition kinds of activities for ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ

02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
20799902. Katoenzaadolie, geraffineerd: niet gemaakt in katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil, refined: not made in cottonseed oil mills
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

Zoek naar antwoorden van ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ in sociale netwerken
Look for responds of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. Laat een reactie achter voor ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. Leave a respond for ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ. ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ op de google maps. Adres en contacten ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ
Location of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ on the google maps. Address and contacts of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ: Blehin Guy | LIBRAIRIE LA RIME | BANCONTACT-MISTER CASH | JULIEN FRICHE | VAN RENTERGHEM

Other related companies as ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ: Blehin Guy | LIBRAIRIE LA RIME | BANCONTACT-MISTER CASH | JULIEN FRICHE | VAN RENTERGHEM

ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08066131591. Het bedrijf ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ bevindt zich op het adres: STRUIKHEIDELAAN 2; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location de logements sociaux. Producten gemaakt in ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, openstaande posities, locatie van ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ op de kaart.

ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, company assigned to the tax number BE08066131591. The company ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ is located at the address: STRUIKHEIDELAAN 2; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location de logements sociaux. Products created in ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ were not found.
The main activity of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ is not available. You also can look at reviews of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, open positions, location of ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWIJNDRECHTSE BOUWMIJ, employees, financial statistics.