VOLKSWONINGBOUW

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VOLKSWONINGBOUW
Private companiesBusiness Services • VOLKSWONINGBOUW

Contactgegevens VOLKSWONINGBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKSWONINGBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKSWONINGBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILSELSESTEENWEG 23; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16229726 (+32-16229726) 16229726 (+32-16229726)

Fax (fax): +32 (3) 150-27-68 +32 (3) 150-27-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKSWONINGBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKSWONINGBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKSWONINGBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKSWONINGBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKSWONINGBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKSWONINGBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKSWONINGBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKSWONINGBOUW
Products information VOLKSWONINGBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE05740051269
Ondernemingsnummer: 1937408447
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VOLKSWONINGBOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKSWONINGBOUW
(Get full report from official database of BE for VOLKSWONINGBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKSWONINGBOUW
Addition kinds of activities for VOLKSWONINGBOUW

9199. Overheid, nec | General government, nec
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
35689904. Schijven, krachtoverbrenging | Pulleys, power transmission
38450108. ECG | Electrocardiographs
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
55999901. Dunebuggies | Dunebuggies
57139904. tapijten | Rugs
79999908. Phrenologist | Phrenologist

Werken bij VOLKSWONINGBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKSWONINGBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKSWONINGBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKSWONINGBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van VOLKSWONINGBOUW in sociale netwerken
Look for responds of VOLKSWONINGBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKSWONINGBOUW. Laat een reactie achter voor VOLKSWONINGBOUW. VOLKSWONINGBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKSWONINGBOUW. Leave a respond for VOLKSWONINGBOUW. VOLKSWONINGBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKSWONINGBOUW op de google maps. Adres en contacten VOLKSWONINGBOUW
Location of VOLKSWONINGBOUW on the google maps. Address and contacts of VOLKSWONINGBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKSWONINGBOUW VOLKSWONINGBOUW: DAKWERKEN JO?L | GABRIEL DEJONCKHEERE | ROGER DENOMERENGE | J.D. Building Consultants | PHILIPPE DE SUTTER

Other related companies as VOLKSWONINGBOUW: DAKWERKEN JO?L | GABRIEL DEJONCKHEERE | ROGER DENOMERENGE | J.D. Building Consultants | PHILIPPE DE SUTTER

VOLKSWONINGBOUW is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKSWONINGBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05740051269. Het bedrijf VOLKSWONINGBOUW bevindt zich op het adres: WILSELSESTEENWEG 23; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de logements sociaux. Producten gemaakt in VOLKSWONINGBOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLKSWONINGBOUW is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKSWONINGBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKSWONINGBOUW, openstaande posities, locatie van VOLKSWONINGBOUW op de kaart.

VOLKSWONINGBOUW is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKSWONINGBOUW, company assigned to the tax number BE05740051269. The company VOLKSWONINGBOUW is located at the address: WILSELSESTEENWEG 23; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de logements sociaux. Products created in VOLKSWONINGBOUW were not found.
The main activity of VOLKSWONINGBOUW is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKSWONINGBOUW is not available. You also can look at reviews of VOLKSWONINGBOUW, open positions, location of VOLKSWONINGBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKSWONINGBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKSWONINGBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKSWONINGBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKSWONINGBOUW, employees, financial statistics.