LE FOYER THEUTOIS

Contactgegevens LE FOYER THEUTOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FOYER THEUTOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FOYER THEUTOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAUSS?E 12; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87539210 (+32-87539210) 87539210 (+32-87539210)

Fax (fax): +32 (87) 846-95-71 +32 (87) 846-95-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FOYER THEUTOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FOYER THEUTOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FOYER THEUTOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FOYER THEUTOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FOYER THEUTOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FOYER THEUTOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FOYER THEUTOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FOYER THEUTOIS
Products information LE FOYER THEUTOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09195251464
Ondernemingsnummer: 9756378173
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LE FOYER THEUTOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FOYER THEUTOIS
(Get full report from official database of BE for LE FOYER THEUTOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FOYER THEUTOIS
Addition kinds of activities for LE FOYER THEUTOIS

22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical

Werken bij LE FOYER THEUTOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FOYER THEUTOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FOYER THEUTOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FOYER THEUTOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van LE FOYER THEUTOIS in sociale netwerken
Look for responds of LE FOYER THEUTOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FOYER THEUTOIS. Laat een reactie achter voor LE FOYER THEUTOIS. LE FOYER THEUTOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FOYER THEUTOIS. Leave a respond for LE FOYER THEUTOIS. LE FOYER THEUTOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FOYER THEUTOIS op de google maps. Adres en contacten LE FOYER THEUTOIS
Location of LE FOYER THEUTOIS on the google maps. Address and contacts of LE FOYER THEUTOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FOYER THEUTOIS LE FOYER THEUTOIS: FLIPG SOFTAMED NV | GREGO | ANNE PIERRE | C A S SPRL | ANKE DELAHAYE

Other related companies as LE FOYER THEUTOIS: FLIPG SOFTAMED NV | GREGO | ANNE PIERRE | C A S SPRL | ANKE DELAHAYE

LE FOYER THEUTOIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FOYER THEUTOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09195251464. Het bedrijf LE FOYER THEUTOIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAUSS?E 12; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de logements sociaux. Producten gemaakt in LE FOYER THEUTOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FOYER THEUTOIS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FOYER THEUTOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FOYER THEUTOIS, openstaande posities, locatie van LE FOYER THEUTOIS op de kaart.

LE FOYER THEUTOIS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FOYER THEUTOIS, company assigned to the tax number BE09195251464. The company LE FOYER THEUTOIS is located at the address: RUE DE LA CHAUSS?E 12; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de logements sociaux. Products created in LE FOYER THEUTOIS were not found.
The main activity of LE FOYER THEUTOIS is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FOYER THEUTOIS is not available. You also can look at reviews of LE FOYER THEUTOIS, open positions, location of LE FOYER THEUTOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FOYER THEUTOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FOYER THEUTOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FOYER THEUTOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FOYER THEUTOIS, employees, financial statistics.