INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.
Private companiesLegal Services • INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.

Contactgegevens INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEVERIESTRAAT 42; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50335459 (+32-50335459) 50335459 (+32-50335459)

Fax (fax): +32 (63) 169-94-37 +32 (63) 169-94-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERBRUGSE MIJ HUISVEST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERBRUGSE MIJ HUISVEST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.
Products information INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.

BTW identificatienummer (tax): BE06276184082
Ondernemingsnummer: 8836822509
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.
(Get full report from official database of BE for INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.
Addition kinds of activities for INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.

366399. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores

Werken bij INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. in sociale netwerken
Look for responds of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. Laat een reactie achter voor INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. Leave a respond for INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.. INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. op de google maps. Adres en contacten INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.
Location of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. on the google maps. Address and contacts of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.: Soc. Couvinoise Carburants | Vanooteghem Marc | Humatec BVBA | Bogaert O | Aqua Passion SPRL

Other related companies as INTERBRUGSE MIJ HUISVEST.: Soc. Couvinoise Carburants | Vanooteghem Marc | Humatec BVBA | Bogaert O | Aqua Passion SPRL

INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06276184082. Het bedrijf INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. bevindt zich op het adres: BOEVERIESTRAAT 42; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de logements sociaux. Producten gemaakt in INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., openstaande posities, locatie van INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. op de kaart.

INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., company assigned to the tax number BE06276184082. The company INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. is located at the address: BOEVERIESTRAAT 42; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de logements sociaux. Products created in INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. were not found.
The main activity of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. is not available. You also can look at reviews of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., open positions, location of INTERBRUGSE MIJ HUISVEST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERBRUGSE MIJ HUISVEST., employees, financial statistics.