EXTRAZONE WETTEREN

Contactgegevens EXTRAZONE WETTEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRAZONE WETTEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRAZONE WETTEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 23; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93666081 (+32-93666081) 93666081 (+32-93666081)

Fax (fax): +32 (53) 671-81-31 +32 (53) 671-81-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRAZONE WETTEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRAZONE WETTEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRAZONE WETTEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRAZONE WETTEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRAZONE WETTEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRAZONE WETTEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRAZONE WETTEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRAZONE WETTEREN
Products information EXTRAZONE WETTEREN

BTW identificatienummer (tax): BE07391845703
Ondernemingsnummer: 9721771240
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Disquaires Extrazone: CD.. Type de Vidéo: Western,Science Fiction,Drames,Pour Adultes,Pour Enfants,Comiques,Animation,Guerre,Documentaires,Dessins Animés,Horreur,Erotiques. Langues Disponibles: Anglais,Néerlandais,Fran?ais.

Product categorie (product category): Location de cassettes vidéo and audio. Videosquare and Extrazone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRAZONE WETTEREN
(Get full report from official database of BE for EXTRAZONE WETTEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRAZONE WETTEREN
Addition kinds of activities for EXTRAZONE WETTEREN

806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
35759900. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies

Werken bij EXTRAZONE WETTEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRAZONE WETTEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRAZONE WETTEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRAZONE WETTEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van EXTRAZONE WETTEREN in sociale netwerken
Look for responds of EXTRAZONE WETTEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRAZONE WETTEREN. Laat een reactie achter voor EXTRAZONE WETTEREN. EXTRAZONE WETTEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRAZONE WETTEREN. Leave a respond for EXTRAZONE WETTEREN. EXTRAZONE WETTEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRAZONE WETTEREN op de google maps. Adres en contacten EXTRAZONE WETTEREN
Location of EXTRAZONE WETTEREN on the google maps. Address and contacts of EXTRAZONE WETTEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRAZONE WETTEREN EXTRAZONE WETTEREN: WILLY VAN BOGAERT | Kums Marc | Mass Transit Media S.A. | LEOPOLD DE VRIESE | ZEEFDRUKKERIJ LETTRO BVBA

Other related companies as EXTRAZONE WETTEREN: WILLY VAN BOGAERT | Kums Marc | Mass Transit Media S.A. | LEOPOLD DE VRIESE | ZEEFDRUKKERIJ LETTRO BVBA

EXTRAZONE WETTEREN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRAZONE WETTEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07391845703. Het bedrijf EXTRAZONE WETTEREN bevindt zich op het adres: MARKT 23; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location de cassettes vidéo and audio. Videosquare and Extrazone. Lijst met producten zijn Disquaires Extrazone: CD.. Type de Vidéo: Western,Science Fiction,Drames,Pour Adultes,Pour Enfants,Comiques,Animation,Guerre,Documentaires,Dessins Animés,Horreur,Erotiques. Langues Disponibles: Anglais,Néerlandais,Fran?ais..
De hoofdactiviteit van EXTRAZONE WETTEREN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRAZONE WETTEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRAZONE WETTEREN, openstaande posities, locatie van EXTRAZONE WETTEREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXTRAZONE WETTEREN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRAZONE WETTEREN, company assigned to the tax number BE07391845703. The company EXTRAZONE WETTEREN is located at the address: MARKT 23; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location de cassettes vidéo and audio. Videosquare and Extrazone. List of products are Disquaires Extrazone: CD.. Type de Vidéo: Western,Science Fiction,Drames,Pour Adultes,Pour Enfants,Comiques,Animation,Guerre,Documentaires,Dessins Animés,Horreur,Erotiques. Langues Disponibles: Anglais,Néerlandais,Fran?ais..
The main activity of EXTRAZONE WETTEREN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRAZONE WETTEREN is not available. You also can look at reviews of EXTRAZONE WETTEREN, open positions, location of EXTRAZONE WETTEREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRAZONE WETTEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRAZONE WETTEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRAZONE WETTEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRAZONE WETTEREN, employees, financial statistics.