VIDEOTHEEK MOVIEWORLD

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VIDEOTHEEK MOVIEWORLD
Private companiesLegal Services • VIDEOTHEEK MOVIEWORLD

Contactgegevens VIDEOTHEEK MOVIEWORLD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDEOTHEEK MOVIEWORLD: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDEOTHEEK MOVIEWORLD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 291; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16353778 (+32-16353778) 16353778 (+32-16353778)

Fax (fax): +32 (3) 707-92-70 +32 (3) 707-92-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDEOTHEEK MOVIEWORLD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDEOTHEEK MOVIEWORLD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDEOTHEEK MOVIEWORLD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDEOTHEEK MOVIEWORLD
Products information VIDEOTHEEK MOVIEWORLD

BTW identificatienummer (tax): BE05791412353
Ondernemingsnummer: 1007690429
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VIDEOTHEEK MOVIEWORLD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de cassettes vidéo and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDEOTHEEK MOVIEWORLD
(Get full report from official database of BE for VIDEOTHEEK MOVIEWORLD)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDEOTHEEK MOVIEWORLD
Addition kinds of activities for VIDEOTHEEK MOVIEWORLD

205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
32629902. China kookgerei | China cookware
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
57149903. Slip covers | Slip covers

Werken bij VIDEOTHEEK MOVIEWORLD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDEOTHEEK MOVIEWORLD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van VIDEOTHEEK MOVIEWORLD in sociale netwerken
Look for responds of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. Laat een reactie achter voor VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. VIDEOTHEEK MOVIEWORLD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. Leave a respond for VIDEOTHEEK MOVIEWORLD. VIDEOTHEEK MOVIEWORLD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDEOTHEEK MOVIEWORLD op de google maps. Adres en contacten VIDEOTHEEK MOVIEWORLD
Location of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD on the google maps. Address and contacts of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDEOTHEEK MOVIEWORLD VIDEOTHEEK MOVIEWORLD: HUIS ZAZOU | WOONDECOR | KERUMA | KATTY KECH | VAN EECKE JORIS

Other related companies as VIDEOTHEEK MOVIEWORLD: HUIS ZAZOU | WOONDECOR | KERUMA | KATTY KECH | VAN EECKE JORIS

VIDEOTHEEK MOVIEWORLD is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05791412353. Het bedrijf VIDEOTHEEK MOVIEWORLD bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 291; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de cassettes vidéo and audio. Producten gemaakt in VIDEOTHEEK MOVIEWORLD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDEOTHEEK MOVIEWORLD is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDEOTHEEK MOVIEWORLD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, openstaande posities, locatie van VIDEOTHEEK MOVIEWORLD op de kaart.

VIDEOTHEEK MOVIEWORLD is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, company assigned to the tax number BE05791412353. The company VIDEOTHEEK MOVIEWORLD is located at the address: DIESTSESTEENWEG 291; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de cassettes vidéo and audio. Products created in VIDEOTHEEK MOVIEWORLD were not found.
The main activity of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD is not available. You also can look at reviews of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, open positions, location of VIDEOTHEEK MOVIEWORLD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDEOTHEEK MOVIEWORLD, employees, financial statistics.