MOVIEWORLD

Contactgegevens MOVIEWORLD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOVIEWORLD: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOVIEWORLD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSLEI 10; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36515627 (+32-36515627) 36515627 (+32-36515627)

Fax (fax): +32 (53) 103-53-84 +32 (53) 103-53-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOVIEWORLD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOVIEWORLD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOVIEWORLD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOVIEWORLD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOVIEWORLD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOVIEWORLD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOVIEWORLD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOVIEWORLD
Products information MOVIEWORLD

BTW identificatienummer (tax): BE02848999023
Ondernemingsnummer: 6238006591
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MOVIEWORLD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de cassettes vidéo and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOVIEWORLD
(Get full report from official database of BE for MOVIEWORLD)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOVIEWORLD
Addition kinds of activities for MOVIEWORLD

20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
37280204. Bladen, vliegtuigpropeller: metaal of hout | Blades, aircraft propeller: metal or wood
39999912. Vingerafdrukapparatuur | Fingerprint equipment
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment

Werken bij MOVIEWORLD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOVIEWORLD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOVIEWORLD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOVIEWORLD. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van MOVIEWORLD in sociale netwerken
Look for responds of MOVIEWORLD in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOVIEWORLD. Laat een reactie achter voor MOVIEWORLD. MOVIEWORLD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOVIEWORLD. Leave a respond for MOVIEWORLD. MOVIEWORLD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOVIEWORLD op de google maps. Adres en contacten MOVIEWORLD
Location of MOVIEWORLD on the google maps. Address and contacts of MOVIEWORLD

Andere gerelateerde bedrijven als come MOVIEWORLD MOVIEWORLD: Vanden Bempt R | RIK VANQUATEM | BOUCHERIE TAES | PATRICK LEFEBVRE | WEST PRINT COLOR

Other related companies as MOVIEWORLD: Vanden Bempt R | RIK VANQUATEM | BOUCHERIE TAES | PATRICK LEFEBVRE | WEST PRINT COLOR

MOVIEWORLD is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOVIEWORLD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02848999023. Het bedrijf MOVIEWORLD bevindt zich op het adres: LEOPOLDSLEI 10; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de cassettes vidéo and audio. Producten gemaakt in MOVIEWORLD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOVIEWORLD is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOVIEWORLD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOVIEWORLD, openstaande posities, locatie van MOVIEWORLD op de kaart.

MOVIEWORLD is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOVIEWORLD, company assigned to the tax number BE02848999023. The company MOVIEWORLD is located at the address: LEOPOLDSLEI 10; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de cassettes vidéo and audio. Products created in MOVIEWORLD were not found.
The main activity of MOVIEWORLD is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOVIEWORLD is not available. You also can look at reviews of MOVIEWORLD, open positions, location of MOVIEWORLD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOVIEWORLD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOVIEWORLD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOVIEWORLD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOVIEWORLD, employees, financial statistics.