PROMAR

Contactgegevens PROMAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BASCOUP 316; 7170; MANAGE, België

Telefoon (phone): 64282762 (+32-64282762) 64282762 (+32-64282762)

Fax (fax): +32 (71) 852-80-45 +32 (71) 852-80-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMAR
Products information PROMAR

BTW identificatienummer (tax): BE05945220947
Ondernemingsnummer: 8667358398
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Fleurs & Plantes pour Entreprises,Fleurs & Plantes pour Evénements.. Produits: Plantes,Fleurs.. Produits: Raisins.

Product categorie (product category): Location de biens divers. Pépiniéristes. Plantes and fleurs Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMAR
(Get full report from official database of BE for PROMAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMAR
Addition kinds of activities for PROMAR

07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
12419901. Antracietmijndiensten, contractbasis | Anthracite mining services, contract basis
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
36790501. Step positioners, voor het verzenden van apparatuur | Step positioners, for transmitting equipment
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij PROMAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

Zoek naar antwoorden van PROMAR in sociale netwerken
Look for responds of PROMAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMAR. Laat een reactie achter voor PROMAR. PROMAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMAR. Leave a respond for PROMAR. PROMAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMAR op de google maps. Adres en contacten PROMAR
Location of PROMAR on the google maps. Address and contacts of PROMAR

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMAR PROMAR: BBL | ARW | BOUWMATERIALEN VAN HERCK | Croux R | EMILE WAUTERS

Other related companies as PROMAR: BBL | ARW | BOUWMATERIALEN VAN HERCK | Croux R | EMILE WAUTERS

PROMAR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05945220947. Het bedrijf PROMAR bevindt zich op het adres: RUE DE BASCOUP 316; 7170; MANAGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de biens divers. Pépiniéristes. Plantes and fleurs Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fleurs & Plantes pour Entreprises,Fleurs & Plantes pour Evénements.. Produits: Plantes,Fleurs.. Produits: Raisins..
De hoofdactiviteit van PROMAR is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMAR, openstaande posities, locatie van PROMAR op de kaart.

PROMAR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROMAR, company assigned to the tax number BE05945220947. The company PROMAR is located at the address: RUE DE BASCOUP 316; 7170; MANAGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de biens divers. Pépiniéristes. Plantes and fleurs Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fleurs & Plantes pour Entreprises,Fleurs & Plantes pour Evénements.. Produits: Plantes,Fleurs.. Produits: Raisins..
The main activity of PROMAR is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMAR is not available. You also can look at reviews of PROMAR, open positions, location of PROMAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMAR, employees, financial statistics.