A.P.C.

Contactgegevens A.P.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 212; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38863506 (+32-38863506) 38863506 (+32-38863506)

Fax (fax): +32 (15) 264-42-76 +32 (15) 264-42-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.C.
Products information A.P.C.

BTW identificatienummer (tax): BE03563110351
Ondernemingsnummer: 1300750732
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Porte Bagages,Coffres de toit pour voiture.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Systèmes Anti-vol,Electricité.

Product categorie (product category): Location de biens divers. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.C.
(Get full report from official database of BE for A.P.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.C.
Addition kinds of activities for A.P.C.

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
28160302. Bot zwart | Bone black
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight

Werken bij A.P.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

Zoek naar antwoorden van A.P.C. in sociale netwerken
Look for responds of A.P.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.C.. Laat een reactie achter voor A.P.C.. A.P.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.C.. Leave a respond for A.P.C.. A.P.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.C. op de google maps. Adres en contacten A.P.C.
Location of A.P.C. on the google maps. Address and contacts of A.P.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.C. A.P.C.: Crédit Communal | PHILAN INFORM. TECHNOLOGY | HDMH-Visual Concept | Van Den Broeck Pieter | SALLE VENTE ENSIVALOISE

Other related companies as A.P.C.: Crédit Communal | PHILAN INFORM. TECHNOLOGY | HDMH-Visual Concept | Van Den Broeck Pieter | SALLE VENTE ENSIVALOISE

A.P.C. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03563110351. Het bedrijf A.P.C. bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 212; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de biens divers. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Produits: Porte Bagages,Coffres de toit pour voiture.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Systèmes Anti-vol,Electricité..
De hoofdactiviteit van A.P.C. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.C., openstaande posities, locatie van A.P.C. op de kaart.

A.P.C. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.P.C., company assigned to the tax number BE03563110351. The company A.P.C. is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 212; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de biens divers. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Matériel de Télécommunication. List of products are Produits: Porte Bagages,Coffres de toit pour voiture.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Systèmes Anti-vol,Electricité..
The main activity of A.P.C. is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.C. is not available. You also can look at reviews of A.P.C., open positions, location of A.P.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.C., employees, financial statistics.