WIMARDI-HYDROCULTUUR

Contactgegevens WIMARDI-HYDROCULTUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIMARDI-HYDROCULTUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIMARDI-HYDROCULTUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISSTRAAT 283; 3120; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16532261 (+32-16532261) 16532261 (+32-16532261)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIMARDI-HYDROCULTUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIMARDI-HYDROCULTUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIMARDI-HYDROCULTUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIMARDI-HYDROCULTUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIMARDI-HYDROCULTUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIMARDI-HYDROCULTUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIMARDI-HYDROCULTUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIMARDI-HYDROCULTUUR
Products information WIMARDI-HYDROCULTUUR

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Fleurs & Plantes pour Evénements,Fleurs & Plantes pour Entreprises.

Product categorie (product category): Location de biens divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIMARDI-HYDROCULTUUR
(Get full report from official database of BE for WIMARDI-HYDROCULTUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIMARDI-HYDROCULTUUR
Addition kinds of activities for WIMARDI-HYDROCULTUUR

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
20240303. Ices, gearomatiseerd (bevroren dessert) | Ices, flavored (frozen dessert)
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership
82999916. Overlevingskool | Survival school
94110000. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs

Werken bij WIMARDI-HYDROCULTUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIMARDI-HYDROCULTUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIMARDI-HYDROCULTUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIMARDI-HYDROCULTUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van WIMARDI-HYDROCULTUUR in sociale netwerken
Look for responds of WIMARDI-HYDROCULTUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIMARDI-HYDROCULTUUR. Laat een reactie achter voor WIMARDI-HYDROCULTUUR. WIMARDI-HYDROCULTUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIMARDI-HYDROCULTUUR. Leave a respond for WIMARDI-HYDROCULTUUR. WIMARDI-HYDROCULTUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIMARDI-HYDROCULTUUR op de google maps. Adres en contacten WIMARDI-HYDROCULTUUR
Location of WIMARDI-HYDROCULTUUR on the google maps. Address and contacts of WIMARDI-HYDROCULTUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come WIMARDI-HYDROCULTUUR WIMARDI-HYDROCULTUUR: Peeters D | HERVE MINET | Ronny | VANDENBERG | T?L?BOUTIQUE

Other related companies as WIMARDI-HYDROCULTUUR: Peeters D | HERVE MINET | Ronny | VANDENBERG | T?L?BOUTIQUE

WIMARDI-HYDROCULTUUR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIMARDI-HYDROCULTUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf WIMARDI-HYDROCULTUUR bevindt zich op het adres: KRUISSTRAAT 283; 3120; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de biens divers. Lijst met producten zijn Produits: Fleurs & Plantes pour Evénements,Fleurs & Plantes pour Entreprises..
De hoofdactiviteit van WIMARDI-HYDROCULTUUR is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIMARDI-HYDROCULTUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIMARDI-HYDROCULTUUR, openstaande posities, locatie van WIMARDI-HYDROCULTUUR op de kaart.

WIMARDI-HYDROCULTUUR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIMARDI-HYDROCULTUUR, company assigned to the tax number BE09965667724. The company WIMARDI-HYDROCULTUUR is located at the address: KRUISSTRAAT 283; 3120; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de biens divers. List of products are Produits: Fleurs & Plantes pour Evénements,Fleurs & Plantes pour Entreprises..
The main activity of WIMARDI-HYDROCULTUUR is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIMARDI-HYDROCULTUUR is not available. You also can look at reviews of WIMARDI-HYDROCULTUUR, open positions, location of WIMARDI-HYDROCULTUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIMARDI-HYDROCULTUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIMARDI-HYDROCULTUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIMARDI-HYDROCULTUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIMARDI-HYDROCULTUUR, employees, financial statistics.