ZUID-WEST INVEST

Contactgegevens ZUID-WEST INVEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUID-WEST INVEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUID-WEST INVEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONNEBEKESTRAAT 73BA; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE, België

Telefoon (phone): 57486888 (+32-57486888) 57486888 (+32-57486888)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUID-WEST INVEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUID-WEST INVEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUID-WEST INVEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUID-WEST INVEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUID-WEST INVEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUID-WEST INVEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUID-WEST INVEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUID-WEST INVEST
Products information ZUID-WEST INVEST

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type d'Habitation: Logements pour Etudiants.

Product categorie (product category): Location d'habitations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUID-WEST INVEST
(Get full report from official database of BE for ZUID-WEST INVEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUID-WEST INVEST
Addition kinds of activities for ZUID-WEST INVEST

24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
35599919. Ozon machines | Ozone machines
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
57220100. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order

Werken bij ZUID-WEST INVEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUID-WEST INVEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUID-WEST INVEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUID-WEST INVEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van ZUID-WEST INVEST in sociale netwerken
Look for responds of ZUID-WEST INVEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUID-WEST INVEST. Laat een reactie achter voor ZUID-WEST INVEST. ZUID-WEST INVEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUID-WEST INVEST. Leave a respond for ZUID-WEST INVEST. ZUID-WEST INVEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUID-WEST INVEST op de google maps. Adres en contacten ZUID-WEST INVEST
Location of ZUID-WEST INVEST on the google maps. Address and contacts of ZUID-WEST INVEST

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUID-WEST INVEST ZUID-WEST INVEST: MARC | V.C ICHTEGEM SPORTIEF | SERRURERIE ERIC | GARAGE DEMARCHE | PITTA HOUSE

Other related companies as ZUID-WEST INVEST: MARC | V.C ICHTEGEM SPORTIEF | SERRURERIE ERIC | GARAGE DEMARCHE | PITTA HOUSE

ZUID-WEST INVEST is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUID-WEST INVEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf ZUID-WEST INVEST bevindt zich op het adres: ZONNEBEKESTRAAT 73BA; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location d'habitations. Lijst met producten zijn Type d'Habitation: Logements pour Etudiants..
De hoofdactiviteit van ZUID-WEST INVEST is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUID-WEST INVEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUID-WEST INVEST, openstaande posities, locatie van ZUID-WEST INVEST op de kaart.

ZUID-WEST INVEST is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUID-WEST INVEST, company assigned to the tax number BE06512115478. The company ZUID-WEST INVEST is located at the address: ZONNEBEKESTRAAT 73BA; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location d'habitations. List of products are Type d'Habitation: Logements pour Etudiants..
The main activity of ZUID-WEST INVEST is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUID-WEST INVEST is not available. You also can look at reviews of ZUID-WEST INVEST, open positions, location of ZUID-WEST INVEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUID-WEST INVEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUID-WEST INVEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUID-WEST INVEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUID-WEST INVEST, employees, financial statistics.