BUITENSPORT DUDH-KOSI

Contactgegevens BUITENSPORT DUDH-KOSI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUITENSPORT DUDH-KOSI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUITENSPORT DUDH-KOSI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUKEN 73; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11649479 (+32-11649479) 11649479 (+32-11649479)

Fax (fax): +32 (61) 694-92-44 +32 (61) 694-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUITENSPORT DUDH-KOSI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUITENSPORT DUDH-KOSI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUITENSPORT DUDH-KOSI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUITENSPORT DUDH-KOSI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUITENSPORT DUDH-KOSI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUITENSPORT DUDH-KOSI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUITENSPORT DUDH-KOSI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUITENSPORT DUDH-KOSI
Products information BUITENSPORT DUDH-KOSI

BTW identificatienummer (tax): BE09618774414
Ondernemingsnummer: 7672821044
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Vélos,Yachts.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types de Clubs: Kayak,Canoé.

Product categorie (product category): Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Services divers aux entreprises. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUITENSPORT DUDH-KOSI
(Get full report from official database of BE for BUITENSPORT DUDH-KOSI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUITENSPORT DUDH-KOSI
Addition kinds of activities for BUITENSPORT DUDH-KOSI

091200. Vinvis | Finfish
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices
38420407. Korsetten, chirurgisch | Corsets, surgical

Werken bij BUITENSPORT DUDH-KOSI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUITENSPORT DUDH-KOSI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUITENSPORT DUDH-KOSI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUITENSPORT DUDH-KOSI. Looking for open vacancies in other companies

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van BUITENSPORT DUDH-KOSI in sociale netwerken
Look for responds of BUITENSPORT DUDH-KOSI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUITENSPORT DUDH-KOSI. Laat een reactie achter voor BUITENSPORT DUDH-KOSI. BUITENSPORT DUDH-KOSI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUITENSPORT DUDH-KOSI. Leave a respond for BUITENSPORT DUDH-KOSI. BUITENSPORT DUDH-KOSI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUITENSPORT DUDH-KOSI op de google maps. Adres en contacten BUITENSPORT DUDH-KOSI
Location of BUITENSPORT DUDH-KOSI on the google maps. Address and contacts of BUITENSPORT DUDH-KOSI

Andere gerelateerde bedrijven als come BUITENSPORT DUDH-KOSI BUITENSPORT DUDH-KOSI: Vaes J | Berckmans R | TEE nv-Arch & Teco Group | KLEIN-GELMEN BEEMDEN | BANK VAN LIMBURG

Other related companies as BUITENSPORT DUDH-KOSI: Vaes J | Berckmans R | TEE nv-Arch & Teco Group | KLEIN-GELMEN BEEMDEN | BANK VAN LIMBURG

BUITENSPORT DUDH-KOSI is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUITENSPORT DUDH-KOSI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618774414. Het bedrijf BUITENSPORT DUDH-KOSI bevindt zich op het adres: LEUKEN 73; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Services divers aux entreprises. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Produits: Vélos,Yachts.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types de Clubs: Kayak,Canoé..
De hoofdactiviteit van BUITENSPORT DUDH-KOSI is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUITENSPORT DUDH-KOSI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUITENSPORT DUDH-KOSI, openstaande posities, locatie van BUITENSPORT DUDH-KOSI op de kaart.

BUITENSPORT DUDH-KOSI is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUITENSPORT DUDH-KOSI, company assigned to the tax number BE09618774414. The company BUITENSPORT DUDH-KOSI is located at the address: LEUKEN 73; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Services divers aux entreprises. Clubs de sport. List of products are Produits: Vélos,Yachts.. Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types de Clubs: Kayak,Canoé..
The main activity of BUITENSPORT DUDH-KOSI is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUITENSPORT DUDH-KOSI is not available. You also can look at reviews of BUITENSPORT DUDH-KOSI, open positions, location of BUITENSPORT DUDH-KOSI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUITENSPORT DUDH-KOSI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUITENSPORT DUDH-KOSI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUITENSPORT DUDH-KOSI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUITENSPORT DUDH-KOSI, employees, financial statistics.